Electrolux EEM48321L, mașină de spălat vase cu uscare naturală Air Dry

Mașina de spălat vase este un aparat tot mai căutat deoarece reprezintă un adevărat ajutor în bucătărie și nu trebuie să fie foarte scump dacă nu ați mai avut, însă dacă vă doriți calitate și dotări, atunci puteți opta pentru Electrolux EEM48321L. Acest model nu este unul oarecare și se poate vedea după cum arată la interior, pentru că nu are un design exterior (complet incorporabilă). Un alt motiv pentru care nu este foarte ieftine, este acela că vorbim de un brand cu experiență îndelungată și care oferă soluții bine dotate.

Ca oricare alt brand care se respectă și acesta oferă soluții excelente, la prețuri pe măsura așteptărilor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Este un aparat care ar trebui să fie prezent în orice bucătărie modernă, adică nu veți mai avea o grămadă de vase la chiuvetă, indiferent că sunt curate sau murdare. Cu această mașină veți avea un spațiu suplimentar de depozitare a vaselor și chiar a tacâmurilor. Pentru acestea există un sertar dedicat care se află în partea de sus și poartă denumirea de MaxiFlex.

Sistemul de pulverizare Satellite Clean este de 3 ori mai bun decât cel clasic datorită unul braț cu rotație dublă, însă acest sistem este prezent de cea timp pe aparatele acestui brand.

Poate că nu are un panou de control standard, ci unul cu touch și destul de restrâns numit QuickSelect. Acesta este foarte popular și apreciat deoarece cu o singură mâne se pot alege toate opțiunile necesare.

La finalul programului, ușa se deschide 10 cm pentru a permite fluxului de aer să intre în interior și vasele se vor usca precum ar fi în coșul de la chiuvetă. Alte mașini de spălat folosesc uscare prin condensare, astfel că vedem un consum de energie mult mai mare.

Concluzie

Electrolux EEM48321L are și funcția TimeBeam care vă proiectează pe podea timpul rămas, adică nu este doar un fascicul de lumină cum vedem la alte branduri. Similar la partea de uscare este și modelul Electrolux EEA17100IX care este parțial incorporabil și nu are atâtea programe (5).

Te-ar mai putea interesa