Electrolux EEA17100IX, mașină de spălat vase cu uscare Air Dry

Din imaginea de jos se vede că este vorba de un model parțial incorporabil, adică doar panoul de control va fi vizibil după instalare. La modelele complet incorporabile, acesta este prezent pe marginea ușii și opțiunile pentru se aleg înainte de închiderea ușii. Este vorba de modelul Electrolux EEA17100IX care este combinația între un model standard (independent) și unul complet incorporabil. Se va asorta foarte bine cu restul aparatelor în special dacă sunt argintii sau pe inox.

Este un aparat care nu costă mult și se vede de pe acea etichetă, dar tot sunt modele care stau mai bine la acest capitol (Clasa E), dar și așa nu este o diferență atât de mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Vorbim de un aparat de la un producător suedez, deci vorbim de un plus de calitate și fiabilitate. Unii producători aleg uscare prin condensare, însă uscarea naturală este cea mai eficientă chiar dacă are un durată mai mare. Unii producători oferă o denumire diferită pentru această caracteristică (deschidere ușă la finalul programului), iar eu o consider destul de bună, adică vasele vor fi uscate ca și cum l-ați ține în coșul de pe chiuvetă.

Mai există și alte soluții pentru uscarea vaselor, cum ar fi acele coșuri pentru farfurii care pot fi puse în interiorul mobilierului însă nu prea recomand deoarece se instalează umiditate în acesta.

Funcția de pornire întârziată este prezentă și ea la această mașină și o puteți folosi când nu vreți să folosiți două aparate simultan ori poate că vreți să fiți prin preajmă când spală.

Concluzie

Electrolux EEA17100IX are toate programele și funcțiile necesare, un motor eficient și fiabil, un interior generos, sisteme de spălare și uscare foarte bune, dar și altele. Dacă vă plac mai mult mașinile de spălat cu un design care să iasă în evidență și nu vă doriți neapărat pe inox (datorită prețului), puteți opta pentru modelul Bosch SGS4HTW47E care este oferit de un brand german. Sunt destui producători europeni pe piață care oferă soluții excelente și nu trebuie să alegeți de la branduri apărute peste noapte.

Te-ar mai putea interesa