Electrolux EBM8000

Cred că orice persoană care vrea să fie sănătoasă și care mănâncă sănătos ar trebui să aibă o mașină de pâine Electrolux EBM8000 sau ceva asemănător. Cu acest model poți prepara 1 kg pâine în intimitatea casei și nu o să fi nevoit vreodată să mai cumperi pâine de la alimentară. Adevărul e că persoanele care dețin astfel de mici electrocasnice se laudă că toată ziua au pâine caldă pe masă și singurul lucru de care sunt preocupate e faptul că din când în când trebuie să cumpere ingredientele necesare. Nu costă mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și cu acest EBM8000 poți face o mulțime de feluri (datorită faptului că are multe programe – 16 la număr) de pâine fără E-uri sau ameliorator.

Poze

Pentru a vedea cum arată aparatul aveţi imaginile de alături, iar la final e un video preview în ungureşte unde e prezenatat în detaliu aparatul şi funcţiile acestuia.

Cum arată electrocasnicul
Panoul de control

Specificaţii tehnice

Electrolux EBM8000 este un electrocasnic cu un preţ modic care vine cu multe dotări utile realizării unei pâini foarte calitative. Se poate realiza maxim un kilogram de pâine, dar ca şi la alte modele şi la acesta se pot prepara cantităţi inferioare dacă sunteţi de părere că 1kg e prea mult. Spre deosebire de alte modele, la acesta cuva/recipientul e detaşabil aşa încât să îl puteţi scoate şi pune pe masă pentru a pune ingredientele în el.

Păreri pro şi contra

Pro achiziţia e preţul mic, puterea e suficient de mare pentru a prepara pâine foarte eficient, aspectul exterior foarte plăcut şi numărul mare de programe (16 plus programul rapid şi funcţia de pornire întârziată).
Contra achiziţiei nu am vreun motiv.

Concluzie

Electrolux EBM8000, cunoscut şi ca Electrolux EBM 8000, arată bine pe culoarea inox şi e destul de folosit deoarece butoanele sunt explicate şi mari. Are funcţia de pornire cu întârziere aşa încât să-l setaţi de dimineaţa să vă facă pâine proaspătă pentru dumă amiază pe când ajungeţi acasă. Recomandarea mea ar fi totuşi să nu lăsaţi aparatul nesupravegheat deoarece s-ar putea ca aparatul să o ia razna dacă nu aţi facut pâinea corespunzător. Multă lume foloseşte reţete de pe ‘net care nu sunt bune şi pâinea nu se face bine ori tinde să se ardă datorită ingredientelor în proporţii incorecte. (Tocmai ce mi-am amintit de o prăjitură despre care scria pe Internet că trebuie să pui un litru de ulei 😀 şi trebuia pusă doar o lingură ).

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Electrolux EBM8000”

  1. am o astfel de masina dar cand am renovat casa am pierdut retetele inclusiv cea de paine;inainte am facut painea dupa reteta lor la care am adaugat seminte de in si de floarea soarelui si a iesit excelenta;de unde as putea lua retetele acum?

  2. Nu am o parere prea buna. Am folosit un astfel de aparat timp de cateva luni, apoi a inceput sa curga apa din cuva pe linga ax. Inainte de asta, uneori, o lua razna programul. Am tot cautat sa cumpar alta cuva dar fara rezultat, apoi am cumparat o alta masina de la alt producator, mult mai ieftina. Regret Electrolux, aveam pretentii.

Comentariile sunt închise.