Egreat R6S

Dacă ai un televizor care nu se prea descurcă cu redarea fișierelor de tip *.avi ori *.mkv atunci acest media player Egreat R6S cu suport Full HD și tehnologie 3D ar fi una dintre recomandările din partea mea. După cum spuneam poate reda orice tip de fișier și poate reda atât filme 2D cât și 3D. Având port USB 3, OS Android și LAN înseamnă că teoretic va face din TV-ul dvs. un Smart TV, însă cei de la Egreat recomandă folosirea unui browser Android deoarece cel standard are funcții limitate. Dacă te gândești că are un preţ bun Vezi prețul special de azi » atunci nu cred că poți spune că are un cost prea mare pentru ce poate.

Poze

Alături sunt două imagini pentru a vă face o părere despre cum arată aparatul la exterior, iar la finalul acestei prezentări este un exemplu de cum arată meniul aparatului, dar trebuie să țineți cont de faptul că meniul diferă de la o versiune la alta a firmware-ului.

Porturile
Cum arată din față

Specificaţii tehnice

La acest capitol nu e mare lucru de spus, doar că are un chipset de tip Realtek 1186DD la 750 Mhz, iar că memoria RAM e de 512 RAM. Sistemul de operare e unul actual, fiind vorba de Android. Din păcate, e o versiune care nu prea poate fi modificată fiind personalizată de producător.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă mult; vine cu multe accesorii cum ar fi o telecomandă, manual de utilizare a aparatului, cablu alimentare și de tip HDMI; și sunetul e de foarte bună calitate deoarece are suport dts și astfel dacă aveți un TV LG ori alt model care în mod normal nu suportă dts atunci acesta vă va ajuta și vă va scoate din era TV-urilor mute sau filmelor mute 🙂 ; suportă subtitrări de feluri multiple, chiar și în limba română cu diacritice (litere de genul ă, î, ș etc); pe lângă faptul că are suport 3D, face și conversia din normal în 3D; greutatea e una mică de un sfert de kilogram; arată foarte bine pe negru; vine cu Android ceea ce presupune că puteți instala un browser de Internet avansat cum ar fi Dolphin HD.
Contra: absolut nimic.

Concluzie

Egreat R6S e un mic calculator care vine chiar și cu memorie și procesor din era Pentium 3 care vor face ca senzația la urmărirea unui film HD, Full HD sau 3 dimensional să fie cât mai bună. Achiziționând un astfel de model nu ești obligat neaparat să cumperi un mode l scump pentru a beneficia de Internet pe TV sau posibilitatea redării oricărui de format de fișier. Alături e un clip de prezentare a meniului lui R200s care e oarecum similar cu acesta.

Te-ar mai putea interesa

8 comentarii la „Egreat R6S”

 1. Scuze, am greșit clipul deoarece acesta vine cu Android și deci arată altfel. Meniul acestui R6S seamănă mult cu cel al lui R150 (care are Android), R200S etc.

  P.S.: Acum am pus clipul corespunzător.

 2. Buna ziua,
  Am o intrebare pentru d-voastra, cu subtitrarea pentru filmele 3D, cum sta? Am un televizor LG 42LW650s, daca rulez filum de pe player tv nu am probleme cu subtitrarea, dar am probleme cu sunetul (problema cunoscuta la LG), daca rulez filmul de pe un player, cand fac setarea de 3D subtitrarea imi apare tare ciudat.
  Ma gandeam la playerul prezentat de d-voastra, sau daca aveti un alt player la recomandari.
  Multumesc.

 3. Poti sa-l cumperi linistit.Marele merit al acestui mediaplayer e ca poate reda subtitrarile la filmele SBS 3D,indiferent ca sunt incluse sau atasate.Pe fiecare din cele 2 imagini apare acceeasi subtitrare si cand pui TV-ul in mod 3D , le uneste si se vede subtitrarea perfect.Nu am reusit cu nici un alt mediaplayer sau calculator sa fac asta ( mai exista pt calculator 3D Subtitler, dar e o varianta greoaie, care nu are nici o comparatie).Am impresia ca nimeni nu are televizor 3D, sau toti sunt americani si inteleg limba.Orice amarat de player vede filmele 3d, dar nu si subtitrarile.Androidul si alte accesorii sunt neimportante.Ce,nu ai un calculator in casa?

 4. Salut.am un egrat r6s.si am vrut sa updatez o versiune pt filme online.si nu am lasat sa updateze pana la sfarsit.iar acum a ramas pe update si numai pot intra in meniu.ce pot face?

 5. Buna ziua. As vrea sa achizitionez acest player pentru un televizor mai vechi cu conexiune euroscart. Credeti ca imi merge? V-a functiona si va reda filme de pe memory stick?
  Multumesc

 6. Daca ai un televizor smart Panasonic mai are rost sa-ti cumperi acest mediaplayer? Eu am net pe tv…deci care sunt avantajele acestui mediaplayer?

Comentariile sunt închise.