≡ Meniu

Egreat R500-STD

Dacă te interesează achiziţie unui media player bun deoarece TV-ul tău nu e Smart şi nici nu prea poate reda filmele de pe USB ori de pe un hard extern atunci un media player Egreat R500-STD ar fi recomandarea mea deoarece poate reda o gamă largă e filme (*.avi, *.mkv şi altele) cu sunet dts, iar dacă vrei să intri pe ‘net atunci acest lucru e posibil graţie browserului web. E un player în care se poate pune un hard, iar forma sa e una cilindrică despre care pot spune că e foarte interesant, nemaivăzând un astfel de periferic până acum. Deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi nu pot spune că e scump şi cred că astfel oricine are un TV cam „anemic” poate să-şi cumpere aşa ceva pentru a-i extinde capabilităţile şi pentur a-l face un centru de divertisment media.

Poze

Din poze se poate vedea că aspectul său e revoluţionar, chiar aerodinamic, dacă putem spune aşa şi asta probabil ca hardul să se răcească mai bine. E un model pe negru cu mutiple porturi şi s-ar putea ca pe viitor să apară un firmware mai capabil ori custom made care să-i ofere mai multe facilităţi.

Aşa arată în picioare

Cu hard în el

Specificaţii tehnice

Egreat R500-STD are nişte specificaţii de top fiind dotat cu un cip Realtek RTD1183DD+ şi având multiple porturi printre care ar fi USB, LAN, SATA (pentru hard ori unitate optică) şi HDMI. Pentru ultimele două există cabluri incluse în pachet. 😉

Păreri pro şi contra

Pro: designul e foarte interesant; preţul e destul de convenabil; are browser incorporat; poate reda multe tipuri de filme chiar şi cu sunet dts; are multe conexiuni cum ar fi LAN, USB şi HDMI; pachetul cu care vine e unul bogat fiind compus din cabluri (printre care şi un cablu HDMI), ghid de instalare şi o telecomandă.
Contra: nu ştiu dacă merge să descarci de pe torente sau ce fel de adaptoare wireless sunt suportate.

Concluzie

Egreat R500-STD e un aparat care te va ajuta să vizionezi filme codate cu diferite codecuri şi la diferite calităţi deoarece are suport Full HD. Instalarea e rapidă şi există în pachet chiar şi un ghid de instalare. Despre suportul pentru torente, respectiv fişiere *.torrent nu ştiu nimic momentan, dar s-ar putea ca pe viitor să apară un software mai deştept Are suport BitTorrent. Nu cred să aibă Android ca alte playere (R300 Pro e unul dintre ele) de la acest producător şi asta deoarece costă cam puţin, însă dacă avea Android atunci putea fi instalat un client de Android pentru torrent, dar asta doar în condiţiile în care cei de la Egreat o permiteau.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu