Egreat R300 Pro Full HD Wi-Fi, media player 3D

Media player-ul 3D Egreat R300 Pro Full HD cu Wi-Fi și USB 3.0 e unul din acele playere care le recomand deoarece se adresează acelor persoane care nu și-au permis un televizor 3D la vremea respectivă. E ideal și pentru cei care nu doresc un model de televizor cu player multimedia integrat deoarece performanțele sunt destul de limitate (redă doar foto, audio iar video doar la cele scumpe). Pot spune că veți face o alegere foarte bună în special că are toate decodoarele incorporate, vede subtitrări cu diacritice, suportă toate formatele media cunoscute, conversie din 2D în 3D și puteți chiar să instalați aplicații deoarece are Android. Pe lângă toate acestea are și suport pentru hard disk intern clasic (3.5 inci), Wi-Fi, port USB 3.0 slave pentru copierea filmelor de pe laptop sau desktop PC, suport pentru unitate externă sau HDD (pe SATA), port HDMI 1.4 etc. O alternativă destul de apropiată din punct de vedere a dotărilor e Egreat R200s. Puteți opta chiar și pentru acel model deoarece e mai ieftin și vine de la același producător. R300 Pro are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din lateral
Din spate

Specificații tehnice

Formatele de fișiere suportate sunt cam acestea: AVI, WMV, MPEG, BD/DVD ISO, MOV, BD 3D, 3GP, AVS, FLAC, WAV, MP3, AAC, JPG, BMP, PNG etc. Conform producătorului poate reda peste 99 din formatele media existente dar și pe partea de subtitrări stă destul de bine cu: sub, srt, ssa și smi. Acestea le vede bineînțeles cu diacritice. Decodoarele de pe acest media player sunt după cum urmează: DTS, Dolby TrueHD, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, WMAPRO dar și altele. Pe partea de conectori vine cu RJ-45, Wireless, HDD intern de 3.5 inci, HDMI 1.4 (cablu inclus în pachet), 6 USBuri (din care 4 sunt 2.0 și două USB 3.0 – slave și host), digital audio, analog audio stereo, video composite și SATA extern.

Având în vedere asemănările între acesta și R200s, meniul e același:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Egreat R300 Pro are un preț acceptabil având în vedere ce poate să facă, are Wi-Fi, browser web, Android, posibilități multiple de conectare a unui dispozitiv pentru stocare.

Minusuri: putea fi mai accesibil.

Concluzie

Acest Egreat R300 Pro e un media player Full HD 3D care poate reda orice fișier media de pe HDD, unitate DVD/BD sau memorie USB. Dacă vă gândiți să luați un model asemănător c acesta sau chiar acesta, optați un HDD/stick de memorie cu interfața USB 3.0 deoarece veți copia filmele de 10 ori mai rapid de pe PC sau laptop (cu condiția ca și laptopul/PCul să vină cu acest USB 3.0).

6 comentarii la „Egreat R300 Pro Full HD Wi-Fi, media player 3D”

  1. Are un soft de zici ca e facut de mine. Specificatiile tehnice sunt doar la nivel declarativ. Se blocheaza des. Viteza mica de transfer. 3 mb pe lan, sub 1 mb pe wireless si 20 mb pe usb 3.0.
    O chinezarie cu pretentii si pret de scla adevarata.

  2. Inainte sa achizitionez acest model de media player as dorii sa intreb: daca folosind acest model de media player pentru vizionarea filmelor in format 3D este obligatoriu ca si televizorul sa fie 3D, eu am un Samsung Led 37D5000 full_HD si in acest moment pot viziona 3D folosind media player-ul Stereoscopic Player 1.8.0 instalat pe calculator si din placa video am iesit pe tv…efectul 3D e ok dar folosesc pentru conversie ochelari anaglyph red/cyan, nu este o imagine foarte buna mai ales culoare, contrast dar nu am alta varianta.In acest sens am decis achizitionarea unui media player mai performant (am deja unul dar fara 3D) in scopul imbunatatirii efectului 3D si ca achizitia sa nu fie fara succes am recurs a ma informa inainte de a decide acest lucru si cu ce tip de ochelari se pot viziona filmele 3D – e important si acest lucru deoarece anaglyph red/cyan nu-mi reda culorile asa cum sunt ele de fapt.Va rog un raspuns, nu stiu ce sa fac, din discutiile mele purtate cu diverse persoane am inteles ca este obligatoriu ca si televizorul sa fie dotat cu 3D ????…va multumesc….

  3. Dacă ai un media player 3D e recomandat să ai un televizor 3D Ready altfel calitatea nu e aceeași, adică să vină cu o rată de refresh mare. E ca și la monitoarele 3D… dacă nu au cel puțin 120 MHz nu își prea are rost efectul dacă nu e clar. Achiziționarea unui media player 3D probabil ar îmbunătăți puțin efectul 3D dar ar mai bine un TV 3D+player sau 3D ready+ player 3D.

  4. Multumesc mult pentru raspuns, totusi eu in esenta sunt multumit de calitatea efectului 3D in sine, problema care ma framanta e culoarea si contrastul, aici ceva nu e in regula (nu sunt un amator in materie, ma ocup de filmari evenimente + 9 ani editor video intr-un post local de televiziune) si revin la subiect, menirea acestor media pleyere 3D dupa parerea mea ar fi trebuit sa nu necesite obligatoriu si tv. 3D, cred ca si pe televizoare clasice cu tub efectul ar fi trebuit sa fie acelasi, rata de refresh ar fi trebuit sa o faca media pleyerul…in fine, cu toate acestea pe Samsung-ul meu 37D5000 sincer efectul 3D chiar este accentuat, placut e ok, problema: culoare si contrast, aici ceva lipseste.Pana la urma achizitionarea unui media player 3D ar trebuii sa imbunatateasca calitatea imaginii sau nu?…ce ma sfatuiti?…si sa pierd 850 ron, pretul unui astfel de player parca ar fi pacat, va multumesc, scuze de insistenta, astept raspunsul dv…

  5. Nu știu cât a fost ultimul preț pentru TV-ul tău (cred că undeva la 2300 lei) și spun asta că mai bine îți vinzi televizorul și pui acei 850 de lei și îți cumperi unul 3D ca Samsung 32D6500 chiar dacă e de 81 cm – 2649 lei, sau un 3D Ready ca Sony KDL32EX720BAEP – 1999 lei.

Lasă un comentariu