E-Boda ImpresSpeed Essential A100

Tableta E-Boda ImpresSpeed Essential A100 e una dintre cele mai accesibile modele de pe piață alături de modelul E200. Are sistem de operare Android 4.0, 4GB, memorie RAM de 512 MB etc. Însă eu vă recomand modelul A200 care are memorie RAM dar și memorie internă dublă, deoarece diferența de preț e mică. Cât despre parte media (muzică, filme, jocuri), tableta se descurcă foarte bine în special că are un procesor grafic ca Mali 400. Design-ul e cât de simplu posibil și a fost proiectată pentru a fi ținută în mod „peisaj” (datorită poziționării camerei video). Însă tabletele de 7 inci pot fi ținute cu ușurință într-o singură mână. Essential A100 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din spate

Specificații tehnice

Procesorul Cortex A8 de 1.2 GHz e unul cu un singur nucleu și face față față cu brio sistemului de operare și aplicațiilor. Ecranul are o rezoluție de 480 cu 800 pixeli care e acceptabilă pentru un ecran de 7 inci. Datorită memoriei de 512 MB, veți beneficia de un multitasking bun dar nu la fel de bun ca în cazul modelului A200. Chiar dacă cei 4GB par insuficienți, are card reader pentru a putea folosit carduri de maxim 32 GB. Chipsetul video de care se folosește e Mali 400, deci veți juca chiar și jocuri 3D și viziona filme 480p, 720p și chiar și 1080p. Dar la un astfeld e ecran nu cred că ar avea rost să descărcați filme mai mari de 480p.

Alte dotări ale sale sunt: difuzorul, camera web, cititor de carduri, suportul media, potul USB și WLAN. Bateria de 2600 mAh oferă o autonomie de circa 4 ore. Greutatea sa e de numai 300 grame și deci e puțin mai ușoară decât modelul A200 (cu vreo 50 de grame). Dar nu cred că are mare importanță greutatea, ci funcționalitatea și performanțele.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: puteți conecta un modem 3G sau stick de memorie, poate reda o mulțime de jocuri, preț atractiv și Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Minusuri: la un așa preț, poate memoria internă.

Concluzie

Acest ImpresSpeed Essential A100 de la E-Boda e un gadget portabil că poate fi ideal pentru cei care vor mai multă portabilitate iar un laptop ar fi prea mare dar și prea scump. În acest buget pot spune că nu prea există alternative, iar dacă v-ați dorit de ceva timp o tabletă, cred că acesta ar putea fi aceea. Dar să nu aveți prea multe așteptări deoarece e vorba de o tabletă accesibilă și nu una premium.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „E-Boda ImpresSpeed Essential A100”

  1. Ma tenteaza o atfel de tableta, in primul rand datorita pretului si apoi pentru ca are suport flash si html5.
    Fotografia „din spate” a tabletei cred ca este de la alta pentru ca vad un port hdmi iar A100 nu are decat USB si jack pentru casti.

Comentariile sunt închise.