≡ Meniu

E-Boda Essential Smile Complete, tabletă ieftină cu ecran de 9 inci

E-Boda Essential Smile Complete e un model nou de tabletă care a apărut în luna aprilie alături de E-Boda Supreme XL 400 QC și se recomandă ca fiind o tabletă pentru navigat pe Internet. În momentul de față costă 399 lei deoarece are o reducere de 100 de la un preţ bun Vezi prețul special de azi , dar poate că această ofertă nu mai e valabilă.
Principalele sale atuuri ar fi ecranul de 9 inci, memoria de 512 RAM și sistemul de operare Android 4.

Aspect

E un model mare cu ecran de 9 inci a cărui rezoluție e de 800×480 pixeli ceea ce presupune că filmele HD se vor vedea destul de bine. Beneficiază și de o cameră web care o să vă ajute la convorbirile prin Skype. Iar, această cameră e una poziționată pe partea cu ecranul.

Din față

Din față

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Caracteristici tehnice

Vine cu un procesor Boxchip de un giga și cip grafic Mali 400 care e foarte bun la jocuri (tableta nu prea e pentru jocuri). Memoria internă e cam mică, dar acest neajuns poate fi depășit cu un card Micro SD. Ecranul de 9 inci (23 centimetri) e unul foarte bun, fiind puntul forte al tabletei. Eu v-aș recomanda și o husă pentru a nu sparge ecranul atunci când o transportați.

Păreri pro şi contra

Pro achiziția ar fi prețul extrem de mic (și poate prindeți și reducerea de 100 lei), garanția normală de 2 ani, portabilitatea excelentă (are greutate de circa 0.5 kilograme, iar bateria ține 5 ore dacă o să folosiți mult tableta), suportă 3G (poți vedea aici modem-uri compatibile).
Contra achiziției ar putea fi ecranul care nu e HD și memoria internă cam mică (din cei 4GB, dar 2 sunt utilizabili), dar cu un card compatibil v-ați scos.

Concluzie

Dacă ești pasionat de știri atunci acest model te va ajuta să rămâi la curent cu tot ceea ce e nou deoarece e o tabletă pentru web browsing. Poate fi utilizată și la jocuri, dar nu e un model de gaming. Multă lume o să se plângă că e proastă și că nu merge, dar aceia nu au avut în viața lor o tabletă și nu știu cum să o folosească.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 4 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Jupanu

  Tocmai astazi am vazut-o in oferta uni magazin online si ma gandeam daca e buna sau nu. Daca tu zici ca e atunci merg pe mana ta. Eu o vreau pentru site-uri de stiri si mai putin pt jocuri.

 • geo dan

  sal, Cum sa aiba 5 kilograme?! ce e unitate ? Are 0.5 kg .

 • sorina

  Buna…a-si vrea sa stiu daca o voi cumpara ,ma va tine?
  Si cat ar tine bateria daca navigam putin sau „stam” pe ea ….multumesc!

 • Ana

  acum 2 zile am cumparat tableta aceasta. E destul de buna, imi face cateva figuri cu wi-fi dar nu asta ma deranjeaza. La pretul acesta e mai mult decat trebuie. Am cumparat-o de la carrefour cu 400 lei si am primit husa cu tastatura. Se vede ca are un singur nucleu, dar dintre tableta asta si una cu doua nuclee dar 7 inci, aceasta e alegerea mea.

Lasă un comentariu