E-Boda Essential Smile Complete, tabletă ieftină cu ecran de 9 inci

E-Boda Essential Smile Complete e un model nou de tabletă care a apărut în luna aprilie alături de E-Boda Supreme XL 400 QC și se recomandă ca fiind o tabletă pentru navigat pe Internet. În momentul de față costă 399 lei deoarece are o reducere de 100 de la un preţ bun Vezi prețul special de azi », dar poate că această ofertă nu mai e valabilă.
Principalele sale atuuri ar fi ecranul de 9 inci, memoria de 512 RAM și sistemul de operare Android 4.

Aspect

E un model mare cu ecran de 9 inci a cărui rezoluție e de 800×480 pixeli ceea ce presupune că filmele HD se vor vedea destul de bine. Beneficiază și de o cameră web care o să vă ajute la convorbirile prin Skype. Iar, această cameră e una poziționată pe partea cu ecranul.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Vine cu un procesor Boxchip de un giga și cip grafic Mali 400 care e foarte bun la jocuri (tableta nu prea e pentru jocuri). Memoria internă e cam mică, dar acest neajuns poate fi depășit cu un card Micro SD. Ecranul de 9 inci (23 centimetri) e unul foarte bun, fiind puntul forte al tabletei. Eu v-aș recomanda și o husă pentru a nu sparge ecranul atunci când o transportați.

Păreri pro şi contra

Pro achiziția ar fi prețul extrem de mic (și poate prindeți și reducerea de 100 lei), garanția normală de 2 ani, portabilitatea excelentă (are greutate de circa 0.5 kilograme, iar bateria ține 5 ore dacă o să folosiți mult tableta), suportă 3G (poți vedea aici modem-uri compatibile).
Contra achiziției ar putea fi ecranul care nu e HD și memoria internă cam mică (din cei 4GB, dar 2 sunt utilizabili), dar cu un card compatibil v-ați scos.

Concluzie

Dacă ești pasionat de știri atunci acest model te va ajuta să rămâi la curent cu tot ceea ce e nou deoarece e o tabletă pentru web browsing. Poate fi utilizată și la jocuri, dar nu e un model de gaming. Multă lume o să se plângă că e proastă și că nu merge, dar aceia nu au avut în viața lor o tabletă și nu știu cum să o folosească.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „E-Boda Essential Smile Complete, tabletă ieftină cu ecran de 9 inci”

  1. Tocmai astazi am vazut-o in oferta uni magazin online si ma gandeam daca e buna sau nu. Daca tu zici ca e atunci merg pe mana ta. Eu o vreau pentru site-uri de stiri si mai putin pt jocuri.

  2. Buna…a-si vrea sa stiu daca o voi cumpara ,ma va tine?
    Si cat ar tine bateria daca navigam putin sau „stam” pe ea ….multumesc!

  3. acum 2 zile am cumparat tableta aceasta. E destul de buna, imi face cateva figuri cu wi-fi dar nu asta ma deranjeaza. La pretul acesta e mai mult decat trebuie. Am cumparat-o de la carrefour cu 400 lei si am primit husa cu tastatura. Se vede ca are un singur nucleu, dar dintre tableta asta si una cu doua nuclee dar 7 inci, aceasta e alegerea mea.

Comentariile sunt închise.