Dell Vostro 3450

Un laptop Dell Vostro 3450 ca acesta vine în mai multe culori, configuraţii şi preţuri, dar design-ul este acelaşi. Mai precis vine în trei culori (silver, red, brown), trei configuraţii şi deci şase modele interesante. Dacă vă plac jocurile atunci cu siguranţă veţi găsi un model ce o să vă placă printre acestea, în special configuraţiile cu i5 şi i7. Sau dacă alegeți pentru un Vostro 3555 care e mult mai ieftin. Eu recomand configuraţia cu i5 deoarece nu este nici prea scumpă nici ieftină iar performanţele corespund preţului. Plus că veţi avea un laptop de tip Premium cu carcasă rigită şi un design slim şi elegant. Răcirea este destul de bună şi nu va incomoda utilizarea sa deoarece ieşirile sunt poziţionate în partea din spate. Un model ca acest Vostro 3450 are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi vine ca alternativă la modelul Vostro 3350.

Poze

Capac
Deschis

Specificaţii tehnice

Cele trei configuraţii nu diferă mult motiv pentru care nici preţul nu prea diferă. Dacă doriţi să achiziţionaţi un astfel de model va trebui să alegeţi între un model de tip Office (i3-2310M, 3 giga, HD Graphics, 320 de giga şi Windows 7) şi între două de gaming cu procesoare i5 Sandy-Bridge, 4/6 giga de RAM, placă video AMD Radeon HD 6630M de 1 giga, hard disk de 500/750 de giga cu Windows 7. S-ar putea să mai apară şi late configuraţii de exemplu cu procesor i7, pentru că acest model a apărut recent.

Toate cele trei au un ecran de 15.6 inci cu anti-glare deci puteţi să-l luaţi cu voi şi să-l folosiţi în spaţii deschise şi luminoase. Rezoluţia este de 1366 cu 768 pixeli deci una HD+, iar acest display este de tip LCD LED. Hard disk-ul este unul de tip SATA la 7200 RPM iar spaţiul de stocare poate varia după cum am precizat mai sus. Memoria RAM de de tip DDR3 la 1333 MHz şi la fel şi acesta poate varia de la o configuraţie la alta. Toate cele trei au aceeaşi placă video integrată HD Graphics 3000 care vine împreună cu procesorului pentru a oferii un plus de performanţă 3D şi un consum redus de energie. Modele cu procesoare mai bune au placă video AMD Radeon HD 6630M are o memorie video de 1 giga  şi este o placă grafică pe 128 de biţi deci va rula toate jocuri disponibile pe piaţa actuală.

La capitolele multimedia, porturi şi comunicaţii are unitate DVD, cititor de carduri, microfon, ieşire audio, cameră web de 2 MP, difuzoare stereo, calitate audio HD, două USB-uri 3.0, mufă RJ-45, port HDMI, port VGA, eSATA, bluetooth 3.0 şi Wi-Fi.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: Dell Vostro 3450 ar putea fi şi un laptop de tip Business deoarece vine cu cititor de amprentă sau pur şi simplu un laptop cu un sistem de securitatea mai bun. Vine în multe configuraţii şi culori, deci ai avea din ce alege, şi design-ul şi materialele folosite fac mai mult de jumătate din laptop. Autonomia de circa 5 ore este decentă pentru navigare, dar nu este aşa de mare atunci când vă jucaţi un joc.

Ca minusuri: Dell Vostro 3450 are doar un port USB 2.0, dar această mică problemă se poate rezolva cu un hub USB care costă vreo 20 de lei.

Concluzie

Acest laptop Vostro 3450 este un model foarte reuşit din toate punctele de vedere şi de aceea îl recomand

Te-ar mai putea interesa