Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Dell Vostro 3555

Cel mai noul model din seria Vostro cu noul procesor de la AMD e acest laptop Dell Vostro 3555. E vorba de un procesor AMD de tip APU adică vine cu placă video integrată în acesta numai că spre deosebire de cele Intel, performanțele plăcilor video AMD sunt mult mai mari. Acest Vostro 3555 vine în patru configurații care nu diferă foarte mult între ele. Diferențe vom găsi doar la procesor, memorie RAM și hard. Procesoarele folosite pentru acest 3555 sunt cele din cele din seria A – A4, A6 și A8 – și unul din seria E – E2. Performanțele dintre ele diferă și datorită faptului că E2 și A4 sunt procesoare Dual Core iar A6 și A8 sun Quad Core. Deci și performanțele plăcilor video diferă iar pentru a beneficia de mai multă performanță în jocuri, ar trebui să faceți un upgrade la memoria RAM la cel puțin 6 giga. Dacă vă plac jocurile cu siguranță ar trebui să alegeți un model cu AMD și nu unul cu Intel cum sunt modelele Vostro 3450 sau Vostro 3550. Prețul bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Capac

Deschis

Specificații tehnice

Dacă ar fi să-mi aleg un 3555, mi-aș lua unul cu procesor Quad Core deoarece mă joc din când în când. Cele cu Dual Core sunt mai mult pentru cei care vizionează doar filme și nu doresc ceva prea performant. Plăcile video ale procesoarelor E2, A4, A6 și A8 sunt după cum urmează: HD 6380G, HD 6480G, HD 6520G și HD 6620G. Dacă doriți ceva ieftin și bun alegeți pentru cel cu E2 deoarece are 2 giga de RAM și hard de 320 GB. Celelalte 3 modele au fiecare câte 4 giga de RAM și harduri de 500 giga. Acestea sunt deosebirile, iar asemănările dintre cele 4 sunt destul de multe după cum am precizat anterior.

Vostro 3555 e un model de 15 deci are un ecran de 15.6 inci clasic adică LCD LED cu rezoluție HD+. Ecranul vine cu protecție Anti-Glare care împiedică ca lumina să se reflecte, fiind o protecție mată. Indiferent pentru care veți opta, hardurile sunt foarte bune deoarece au 7200 RPM. Doar placa video de la A8 e un model clasa 2 (deci performanțele pot fi comparate cu cele ale unei plăci video pe 128 de biți) iar celelalte trei sunt modele clasa 3 (64 de biți). Pe partea de multimedia vine cu DVD, card reader, cameră web de 2 megapixel și difuzoare stereo. La capitolele comunicații și porturi acesta vine cu WLAN, LAN, ExpressCard, bluetooth, VGA, HDMI, trei USBuri 3.0, ieșire audio, eSATA și microfon.

Alte caracteristici ale acestui model Dell Vostro 3555 sunt următoarele: cititor de amprentă, Wireless 1702, tastatură iluminată, cântărește doar 2.4 kilograme, nu are tastatură numerică, tastatură spațiată cu taste rotunjite, și sistem de operare Ubuntu.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: performanțe decente în jocuri, design elegant, autonomie de maxim circa 5 ore, carcasă rezistentă la zgârieturi (mată), tastatură iluminată și vine de la cel mai bun producător de PC-uri și laptopuri din lume.

Minusuri: carcasa e realizată din plastic.

Concluzie

Laptopul Dell Vostro 3555 e cea mai bună și ieftină soluție business pentru dumneavoastră deoarece are un design premium iar dotările de pe acesta sunt excelente.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu