Dell S2230MX

Monitorul LED Dell S2230MX e unul pe gustul meu deoarece are LED, port digital şi o diagonală de 21,5 ţoli chiar dacă ecranul nu IPS, ci TN – cristale nematice rotite. O să fiţi încântaţi de rezoluţia Full HD datorată suportului nativ de 1920 pe 1080 puncte la 60 herţi. Cu această rezoluţie o să puteţi urmării fără probleme filme Blu-ray, dar o să vă jucaţi şi jocuri care o să pară foarte realiste datorită timpului de răspuns de două milisecunde.

Are port digital DVI şi unora poate le era interesant dacă avea şi HDMI, dar utilitatea unui port HDMI e discutabilă atâta timp cât monitorul nu are difuzoare.

Prețul bun Vezi prețul special de azi ». La acest preţ aveţi un monitor util şi pasionaţilor de jocuri, nu doar celor care navighează doar pe Internet.

Poze

Din câte vedeţi arată identic cu S2330MX– modelul de 23.

E subţire
Un film

Specificaţii tehnice

Dell S2230MX vine cu o diagonală de 21,5 inci şi cu un timp de răspuns ideal celor pasionaţi de jocuri. Cu acest răspuns de 2ms nu o să aveţi parte de lag şi jocurile vor părea foarte realiste pe S2230MX.

Dacă aveţi un laptop cu ecran de 15 inci şi vi se pare că filmele de pe el sunt cam mici atunci puteţi să-l conectaţi la monitorul S2230MX prin VGA sau DVI şi filmele vor fi mai mari şi clare.

Nu are tuner TV pentru vizionarea programelor TV sau difuzoare, dar poate fi montat pe perete şi astfel se face economie de spaţiu pe birou.

Păreri pro şi contra

Pro: are port DVI şi VGA (multe monitoare noi nu mai au port analog VGA dar e util deoarece multă lume încă mai are calculatoare vechi), consumă puţin curent (13W), greutatea e de sub 4 kilograme şi are port de securitate prin care poate fi legat de birou. 😀
Contra: unora poate le era util HDMI-ul.

Concluzie

Dell S2230MX este un monitor de ultimă generaţie util în sarcini office, dar şi în jocuri datorită timpului mic de răspuns, rezoluţiei Full HD şi portului digital care face transferul datelor mai rapid.

Alături e şi un preview la acest monitor S2230MX care e foarte popular în străinătate. Din câte se poate vedea e foarte similar modelului cu diagonală de 23 inci sau mai bine spus e identic.

Te-ar mai putea interesa