Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Dell S2330MX

Cei de la Dell sunt recunoscuţi pentru monitoarele lor de calitate cm e monitorul LED Dell S2330MX. Nu e IPS ca modelul U2412M sau U2212HM, dar e la fel ca de bun ca restul Dell-urilor. Are o diagonală a ecranului de 23 inci şi e perfect pentru filme deoarece are suport Full HD (datorită rezoluţiei optime de 1920 pe 1080 pixeli). La capitolul conexiuni nu are HDMI, dar are DVI şi VGA. Cred că dacă o să-i analizaţi aspectul atunci o să ajungeţi la concluzia că e un monitor premium, iar culoarea neagră îi dă un plus de eleganţă.

Fiind un monitor foarte bun e normal ca preţul să fie mai mare. Prețul bun Vezi prețul special de azi. În opinia mea este cel mai mic preţ posibil pentru un Dell cu leduri.

Poze

E subţire

Un film

Specificaţii tehnice

Dell S2330MX are un ecran mare de 23 ţoli şi cele două milisecunde timp de răspuns îl fac un monitor ideal şi pentru jocuri. În general monitoarele au un răspuns de 5 ms, dar acesta cu 2 ms sunt sigur că va fi pe gustul gamerilor.

Contrastul şi luminozitatea nu sunt prea mari, dar aparatul se revanşează pe partea de consum de energie electrică deoarece consumă puţin curent. Astfel consumul e de circa 27 W şi e undeva la jumătate cât consumă un LCD cu aceeaşi diagonală.

Şi greutatea lui S2330MX e mică fiind de 3,76 kilograme. Este o greutate optimă având în vedere dimensiunile reduse de 552,2 pe 410,2 pe 188,2 (w x h x d milimetri).

Din păcate nu are conectivitate HDMI, dar are port digital DVI şi analog VGA. Mai toate modelele noi de plăci video au DVI şi ar fi recomandat să folosiţi acest port pentru a avea un timp de răspuns cât mai mic.

Păreri pro şi contra

Pro: designul e foarte business, preţul e modic, consumul de curent e redus datorită ecranului LED.
Contra: nu prezintă conectivitate HDMI. Probabil că acest tip de conectivitate nu vă e util în cazul în care nu aveţi un aparat digital sau un laptop cu HDMI care să le conectaţi la monitor.

Concluzie

Dell S2330MX este un monitor care arată bine, ocupă puţin loc pe birou şi vine cu multă tehnologie utilă.
Pentru a vă convinge de aspectul de nota 10 a lui S2330MX vă invit să urmăriţi şi video review-ul mic de alături. În clip o să vedeţi că nu e doar aspectuos ci are şi un design foarte subţire.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu