Dell P2312H

Monitorul LED Dell P2312H e unul premium de la Dell şi asta deoarece are suport 1080p, tehnologie led, unghiuri de vizibilitate foarte bune şi poate fi adaptat pe înălţime, rotit ori adaptat în alte moduri. Diagonala de 23 inch e una de dimensiuni modice făcând monitorul foarte bun pentru cei care lucrează în proiectare ori pentru cei care şi-l iau deoarece îl vor la vizionarea filmelor 720p sau 1080p.
Fiind un monitor bun de la un brand respectat e normal să aibă un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e superior altor modele de 23 inci, însă şi calitatea imaginii e superioară.

Poze

Alături sunt două imagini cu monitorul de faţă, însă varianta care e prezentă la noi în România s-ar putea să fie puţin diferită. La cât e de mare cred că filmele Blu-ray se vor vedea foarte bine deoarece aspectul e 16 pe 9, iar rezoluţia este de 1920 pe 1080 pixeli.

Cum arată din față
Spatele

Specificaţii tehnice

Dell P2312H e un monitor apărut recent pe piaţă care e destinat în special profesioniştilor. Din pozele de alături se poate vedea că are aspect ca al lui P2212H doar că ecranul e mai mare.
Având ecran de 23 ţoli cred că ar fi bine să-l montaţi pe perete, oferind acestă posibilitate. Chiar dacă se poate pune pe un perete trebuie ştiut că nu are tuner TV şi nici difuzoare aşa încât să nu folosiţi boxele personale. Greutatea e de puţin peste 3 kilograme şi asta presupune că va fi uşor de pus pe birou ori mutat.

Păreri pro şi contra

Pro: P2312H arată bine; are un preţ de sub 1000 lei; e realizat de un brand american foarte apreciat pentru calculatoarele realizate; are certificări care te asigură că e făcut conform unor standarde şi dacă-ţi expui ochii el nu vei avea probleme de sănătate; are numeroase porturi de tip digital, analog şi USB; consumul de curent e mic deoarece are tehnologie cu leduri care consumă inferior celei cu lcd.
Contra: nu are port DisplayPort.

Concluzie

P2312H e un monitor office bun şi pentru segmentul business, iar în jocuri se va descurca decent deoarece are un timp de răspuns de 5 milisecunde. Dacă sunteţi în căutarea unui monitor pentru gaming atunci unul cu de 2ms ar fi ideal. Preview-ul de alături l-am postat pentru a vă face o părere despre cum arată şi despre ce poate face.

Te-ar mai putea interesa