Dell P2212H

Dell vine cu încă un monitor de calitate pun pentru diverse sarcini și aici mă refer la acest monitor LED Dell P2212H care vine cu o diagonală de 21.5 inci și multiple porturi cum ar fu DVI, VGA și USB. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » deoarece e un monitor profesional care poate fi rotit și ajustat după bunul plac, iar unghiurile de vizibilitate sunt și ele caracteristice unui monitor de tip premium. Chiar dacă aspectul e unul banal sau sobru trebuie precizat că e un aparat de calitate pe spatele căruia o să vă puteți baza cum e cazul oricărui produs marca DELL.

Poze

Alături sunt două poze cu P2212H și astfel cred că o să puteți face o opinie despre cât de bine arată, însă trebuie să țineți cont de faptul că aceste imagini sunt de la Dell P2210 – un monitor similar ca aspect și posibilități de utilizare/reglare.

Cum arată din față
Spatele

Specificaţii tehnice

P2212H arată foarte bine având culoarea neagră și având un aspect standard, adică de 16 pe 9. Timpul de răspuns al lui e de 5 milisecunde și de aici vă puteți da seama că e mai mult pentru proiectare și nu pentru jocuri deoarece pentru gameri ar fi fost bun un răspuns de 2 ms GTG. Pentru filme va fi foarte bun, mai ales că are rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli și astfel chiar și filmele de tip Blu-ray vor merge perfect.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine pe nuanța negru; luând în considerare că e pentru profesioniști, un preț de puțin peste 700 lei nu mi se pare mare; are port de tip digital și analog care vor facilita atât conectarea de monitoare noi, cât și vechi care au doar D-Sub; garanția e de 3 ani care-i asigură o fiabilitate exemplară și s-ar putea ca într-o perioadă scurtă să fie disponibilă și posibilitatea extinderii garanției.
Contra: nu are HDMI sau Display Port.

Concluzie

P2212H este un periferic care impresionează prin designul sobru și prin faptul că poate fi rotit, dar și reglat după bunul plac așa încât să vă puteți desfășura activitatea cât mai eficient. Alături e un preview la monitorul P2212H, care e un periferic cu o diagonală de până în 22 inci care e considerat a fi unul office, și sper ca din acest clip să faceți o părere despre cum ar arăta.

Te-ar mai putea interesa