Dell Inspiron 3520

DELL a scos un nou laptop premium pentru persoanele care nu sunt pasionate de gaming și aici mă refer la modelul Dell Inspiron 3520. Vine în două configurații care sunt varianta cu i3 2370M și varianta cu i5 3210M. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e unul de plecare și dacă te interesează OS-ul atunci trebuie menționat că vine la pachet cu Ubuntu.

Poze

Vine pe mai multe culori, însă modelul negru e cel mai popular. Ecranul e unul de 15 inci și având o rezoluție de tip HD+ o să puteți vedea foarte bine filmele HD, iar dacă ecranul de 15,6 vi se pare mic atunci puteți conecta un monitor extern la VGA. Din prima poză se pot vedea și porturile care ar fi LAN, HDMI și USB.

Închis
Deschidere maximă

Specificaţii tehnice

Notebook-ul Dell Inspiron N3520 e unul de tip office, iar componentele sale de top vă vor ajuta să executați rapid orice tip de sarcină office. Filmele se vor vedea bine indiferent că e vorba despre filme 720p sau 1080p deoarece cipul grafic Intel HD (3000/4000) e unul foarte capabil. Astfel, clipurile de pe YouTube vor putea fi văzute fără vreo problemă la calitate maximă.
Bateria e una care are 6 celule și ține maxim 4 ore, iar chiar dacă are multe celule nu are un efect negativ asupra greutății deoarece greutatea e de 2,4 kilograme.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; portabilitatea e maximă (nu chiar așa de bună precum la un ultrabook); garanția standard de 2 ani poate fi mărită la 3 ori 4 ani; vine cu sistem de operare, chiar dacă e vorba despre Ubuntu.
Contra: partea de tastatură numerică (cea care trebuia să fie în partea dreaptă) lipsește cu desăvârșire, însă nu știu dacă v-ar fi avantajat cu ceva prezența ei.

Concluzie

Dell 3520 e un model de laptop care-mi inspiră foarte multă încredere. Performanțele oferite sunt peste medie și cu ajutorul său o să puteți juca chiar și jocuri mai anemice. Dacă nu vă place Linuxul atunci vă recomand să instalați Windows 7 pe 64 bit și un lucru care nu trebuie uitat – instalarea driverelor aferente de pe CD ori direct de pe site-ul producătorului.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Dell Inspiron 3520”

  1. In opinia mea e un inlocuitor foarte bun al seriilor N 5050 si N 5030. Si cred ca este mult peste orice HP din seria CQ 58 chiar daca ambii producatori provin din state.

Comentariile sunt închise.