Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Dell E1912H

Monitorul LED Dell E1912H vine ca o soluţie ieftină pentru cei cu puţini bani. Nu e la fel de bun ca U2212HM dacă e să vorbim de unghiurile de vizibilitate, dar timpul de răspuns de 5 milisecunde şi iluminarea cu leduri (care presupune consum mic de curent) îl recomandă. Nu are dotări premium (chiar dacă arată de nota 10), dar faptul că modelul E1912H e făcut de cei de la Dell e un mare plus și asta o să o vedeți din preview-urile video de alături. Modelul prezentat de mine nu e tocmai nou deoarece e de prin 2009, dar vine cu dotări actuale (LED).

Din păcate nu are HDMI și nici rezoluția nu e optimă filmelor 1080p, dar iluminarea LED îl face foarte economic și lipsa unor dotări inutile unora îl face ieftin. Prețul bun Vezi prețul special de azi. E perfect pentru sarcini de birou și eventual pentru vizionarea filmelor 720p (rezoluția nu poate mai mult de atât).

Poze

Aşa arată

Specificaţii tehnice

Dell E1912H este un monitor cu ecran LED care are o diagonală decentă de 18,5 inci. Pe acest ecran se pot vedea perfect filme HD datorită rezoluției de 1366 pe 768 pixeli și despre display trebuie să știți că are și foarte multe certificări… nu știu dacă vă interesează asta.

Ar fi fost interesant dacă avea rezoluție optimă vizionării filmelor Blu-ray, dar fiind un monitor ieftin trebuie să ne mulțumim cu mai puțin. Deoarece are un preț mic nu are vreun fel de conexiune digitală cum ar fi DVI sau HDMI și puteți conecta laptopul sau PC-ul doar print-un port VGA.

E1912H are multe lipsuri printre care se numără tunerul TV și boxele, însă e util faptul că poate fi montat pe perete și astfel o să aveți mai mult loc pe birou.

Meniurile sunt simple ți asta o să o puteți vedea din clipul de alături. Adevărul e că sunt foarte asemănătoare cu ale modelelor scumpe de la Dell.

Păreri pro şi contra

Pro: e economic (consumă doar 18W), e ușor (are 2,64 kilograme) și costă puțin.
Contra: diagonala nu e prea mare, rezoluția e oarecum depășită și nu are port digital.

Concluzie

Dell E1912H este un monitor de firmă ieftin pentru cei care vor să treacă de la CRT la LCD-LED sau de la un monitor cu o diagonală mică la unul cu diagonală mare. Designul exterior dă impresia de model premium și o despachetare a acestui model o aveți alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu