Daewoo DWD-CV702G, mini mașină de spălat rufe pentru perete

Mașina e spălat rufe Daewoo DWD-CV702G e una neobișnuită deoarece e super compactă – mini, și se montează pe perete pentru a economisi spațiu. Chiar nu văd de ce nu ați opta pentru o mașină mai ieftină din comun. Aceasta oferă un program de spălare de numai 29 minute, Baby Care (pentru hăinuțele copilului), efect de spălare cu mâna, control touch, eficiență A++, motor silențios, recipient detergent detașabil, afișaj LED, tambur de tip Star și blocare interfață.

E adevărat că are un preț cam mare pentru performanțele oferite, dar poate că nu vă deranjează. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Multe mașini compacte sta prost la anumite capitole, ei bine, avem o excepție în acest caz. Clasa de eficiență e foarte bună pentru acest segment – A++, astfel consumul de energie într-un program standard e satisfăcător. Poate că pare foarte mică în poza de sus, ea are o lățime de 55 cm, înălțime de 60 cm și o adâncime de 30 cm. Deci doar pe adâncime are pe jumătate față de o variantă standard.

Aș putea spune că se adresează tinerilor care nu au mult spațiu prin locuință și pentru că spală cel mult 3 kg. Pentru așa dimensiuni, capacitatea de centrifugare e de 700 RPM care nu e foarte grozavă, însă e silențioasă.

Panoul de control e dotate cu butoane senzitive, afișaj LED și e destul de simplificat. Vi se oferă ceva mai puține programe de spălare și e normal că doar nu puteți spăla articole prea voluminoase.

Păreri pro și contra

Toate acele caracteristici speciale care le-am menționat sus sunt motive pentru a-l alege pe acesta chiar și dacă aveți deja o mașină de spălat convențională. De multe ori avem de spălat doar 2-3 tricouri și o pereche de pantaloni, poate că actualul model nu are un program atât de rapid sau vă doriți un astfel de aparat și într-o anumită cameră.

Daewoo DWD-CV702G nu are concurență când vine vorba de dimensiuni și instalare. Totuși, nu se adresează oricui deoarece nu e cea mai accesibilă soluție și discutăm de un aparat care nu spală foarte mult. Dacă vreți să vedeți care sunt acele caracteristici speciale, am pus prezentarea de mai jos.

Întrucât acest model nu se mai comercializează recomand ca alternativă NWM3-WMW de la Nei. care este recomandat în topul cea mai bună mini mașină de spălat rufe.

Te-ar mai putea interesa