NEI NWM3-WMW review

NEI NWM3-WMW e o mașină de spălat rufe pentru persoanele interesate de ceva compact pentru spălarea unei cantități reduse de rufe. Evident că și consumul de resurse e unul proporțional cu capacitatea de spălare (2,5 kilograme).
Probabil că sunt unii care întreabă „cine ar folosi așa ceva?”, iar răspunsul meu e că astfel de modele sunt foarte căutate.

Preț și disponibilitate

Mașina de spălat „mini me” e disponibilă în 3 variante de culoare adică albă, neagră (NWM3-WMB) și pe auriu (NWM3-WMG).
Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primi un produs unicat. Costul de achiziție e unul justificat prin faptul că pe piață nu sunt prea multe mașini cu montare pe perete.

NEI NWM3-WMW review

Cum e la modelele normale, și acest model vine cu senzor de greutate care contribuie la economisirea de resurse în cazul în care puneți la spălat o cantitate mică de haine.
Am scris mai sus că aparatul e unul cu consum proporțional cu capacitatea de încărcare. E vorba despre clasa B de eficiență energetică cu un consum de 35 kWh la 100 spălări. Nici consumul de apă nu e prea mare, fiind vorba despre un consum de 35 litri per ciclu.

Acest aparat se montează pe perete, iar din această cauză trebuie să știți că are o greutate de 17 kilograme și dimensiuni de 60x55x32 îxlxa cm.

Pro

  • E un aparat compact cu o greutate redusă așa încât să fie ușor de montat și să ocupe puțin loc.
  • E realizat din materiale de calitate, fiind vorba despre oțel inoxidabil
  • Vine cu un număr mare de programe (8, printre care se numără cel rapid de 15 minute și cel autocurățare).
  • Are memorie pentru situațiile în care se întrerupe curentul.
  • În pachet e livrat un kit de instalare, dar s-ar putea să nu fie suficient.

Contra

  • Nu poate fi montată pe pereți din materiale moi (precum BCA, rigips etc).

Concluzie

Dacă vă interesează o mașină de spălat rufe cu montare pe perete atunci acest model marca NEI ar fi o variantă foarte bună.

Despre numele NEI trebuie să știți că e unul românesc și care comercializează electrocasnice, televizoare și alte aparate utile prin casă.

Te-ar mai putea interesa