Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Cel mai bun smartphone al anului 2010?

Dacă e să realizăm un top pentru a găsi cel mai bun smartphone al anului 2010 atunci în acest top ar intra dispozitive ca: Nexus S, Desire HD, Optimus One şi iPhone. Mie, sincer, nu-mi place de iPhone pentru că nu-mi place preţul lui şi sistemul lui de operare.

Toate cele 4 telefoane mobile au procesor de aproximativ 1GHz, 3G, Wi-Fi, USB 2.0 şi mufă 3.5 mm pentru audio.

În opinia mea topul ar arăta cam aşa:
Nexus S de la Google şi Samsung la 1699 lei.

Întins

Ecranul acestui smartphone este de 4 inch la o rezoluţie de tabletă, adică 800×480 pixeli. Camera e de 5 megapixeli, iar bateria ţine între 6 ore şi 8 zile.

HTC Desire HD A9191 la 2.199 lei

Cum arată în realitate

Smartphone-ul are un ecran de 3,5 inci cu o rezoluţie de 480×800 pixeli, iar bateria ţine undeva de la 5 ore la 7 zile în stand by.

Optimus One P500 de la LG la 400 lei

Pachet

Este un mobil cu ecran de 3.2 inci şi cu o rezoluţie de de 320 x 480 pixeli, iar numărul de culori este de 265 de mii.

iPhone 4 nu prea are ce căuta în top deoarece preţul este mult prea mare pentru ce ştie să facă, dar l-am inclus şi pe el pe ultimul loc.

iPhone 4 de la Apple la 2100 lei

iPhone 4 alb şi negru

În alb şi negru

iPhone-ul este mai mult un telefon sau smartphnoe de fiţe, iar eu nu mi-laş lua pentru că n-aş avea ce face cu el. În opinia mea acest telefon nu-şi merită banii. Să nu mai zic că a fost lansat cu defecte de semnal.

Deci, cel mai bun smartphone al anului 2010 ca raport calitate/preţ ar fi Nexus S şi Optimus One care ar merita nota 4.5 din 5, dar cu siguranţă cel mai bun nu este iPhone.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Cristina

    Am avut in mana HTC Desire , Iphone 3 si 4, dar si Samsung Omnia…dintre ele cel mai fain s-a miscat Iphone 4. Nu ma omor dupa telefoane cu touch dar chiar m-am descurcat cu el si nu am bombanit ca abia se taraie sau ca nu mere bine touch screenul. Daca mi-as permite, pe asa ceva as da banii…

  • Naşul

    Produsele Apple sunt mai speciale, dar un om cu venituri normale nu se poate atinge de ele. Eu unul n-aş da bani pe ele…

Lasă un comentariu