Bosch WVH28420BY, mașina de spălat cu uscător foarte bună

Mașina de spălat rufe Bosch WVH28420BY e un model care merită recomandat deoarece oferă performanțe excelente și dotări foarte bune. Uscătoarele integrate sunt destul de bune și poate că nu aveți mult spațiu pentru două aparate diferite. Scăpați de grija că trebuie să mutați rufele din mașină în uscător, acum setați un singur program până la uscare. Chiar dacă are numeroase dotări, veți vedea că e foarte silențios și nivelul de zgomot e influențat și de program.

Panoul de control e foarte bine organizat și totul e unde trebuie să fie și în manualul său veți găsi mai multe informații. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acum nu mai trebuie să mutați rufele dintr-un aparat în altul, acesta va usca destul de bine până la 4 kg. Deci programul complet spălare+uscare nu are o capacitate foarte mare. Voi decideți care mașină de spălat cu uscător e mai bună și poate că nu aveți un brand favorit. Programele sale sunt numeroase și sunt diversificate pentru ca voi să puteți sorta puțin rufele, iar rezultatele vor fi conform așteptărilor. Capacitatea de centrifugare trebuie să fie cât mai mare pentru ca rufele să fie cât mai bine stoarse.

Păreri pro și contra

Uscătorul de rufe integrat e foarte util și îl puteți folosi de cantități de până la 4 kg, iar tehnologia de uscare se numește AirCondensation. E prezent motorul eficient și silențios EcoSilence Drive carea re o durată de viață destul de lungă. Programul special HygieneCare e ideal pentru țesături care trebuie uscate întâi la temperaturi ridicate, iar apoi voi decideți ce veți face cu ele. Avem un aparat complex care impresionează la multe capitole. Cu ajutorul senzorilor AutoDry, rufele vor fi uscate în funcție de umiditate din țesături, adică nu vor fi uscate prea mult ci doar cât e nevoie.

Bosch WVH28420BY are un preț mai piperat decât alte mașini deoarece e vorba de un model premium și de un brand german. Arată bine și poate fi montată sub blat în bucătărie dacă vreți să o aveți aproape de voi.

Te-ar mai putea interesa