LG F4DV710H1, model cu uscător și WiFi

Mașina de spălat rufe din imaginea de jos e ceva mai specială, deoarece oferă numeroase tehnologii dar și un uscător de rufe integrat. Cu alte cuvinte, puteți spăla și uscare rufe ori doar să le spălați cu un consum mai mic de energie. LG F4DV710H1 are eficiență energetică A dacă folosiți și funcția de uscare, iar clasa energetică e mai bună dacă optați să spălați doar acele rufe. Bineînțeles, se poate usca până la 7 kg de rufe și atât trebuie să introduceți de la început iar dacă alegeți doar să spălați veți beneficia de o capacitate maximă de 10.5 kg.

Observ că performanțele sunt tot mai mari cu fiecare generație și se vede după capacitate. Prețul nu poate fi prea mic pentru că avem un aparat 2 în 1 și e vorba de o serie avansată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Adâncimea aparatului e destul de mică pentru ce dotări are și ce performanțe oferă – 56 cm, iar dacă vreți să-l puteți sub blat, se poate instala ușor. E perfect pentru cei care spală mult și nu au unde să pună rufele la uscat. Panoul de control e unul avansat și e compus din acel buton central care poate fi acționat mecanic, iar în partea dreaptă avem control touch și un display digital. Puteți să-l controlați prin intermediul telefonului mobil deoarece are tehnologie WiFi și voi trebuie doar să instalați aplicația potrivită.

Păreri pro și contra

Are un design modern, motor de ultimă generație, oferă rezultate excelente, program de spălare rapidă TurboWash (59 minute), scăpați ușor de cute cu ajutorul tehnologie Steam+, consum potrivit de energie, ușa e realizată din sticlă securizată etc. Veți economisi spațiu alegând un singur aparat și poate chiar niște bani, însă dacă vă decideți să alegeți două variante separate, optați pentru un uscător cu pompă de căldură (datorită eficienței superioare).

LG F4DV710H1 e un aparat avansat și nu prea ai ce să-i reproșezi, că doar e vorba de gama nouă și e oferit de un brand foarte popular. Bineînțeles, nu e singura variantă disponibilă de la acest brand, poate că vă doriți ceva mai accesibil sau fără anumite dotări.

Te-ar mai putea interesa