Bosch WAE20365BY, maşina spălat Maxx 7 VarioPerfect

Nemţii de la Bosch fac electrocasnice premium iar maşina de spălat Maxx 7 VarioPerfect Bosch WAE20365BY e un nou model de la ei care a venit să ne încânte cu dotările ei. Una dintre dotările care o să le apreciaţi e Vario Perfect care o puteţi întâlni şi la alte branduri ori modele de electrocasnice similare şi are legătură cu eficienţa în spălare şi silenţiozitatea (face electrocasnicul ceva mai silenţios, dar nu cu mult faţă de alte modele).

WAE20365BY vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » despre care trebuie că e foarte competitiv aâvnd în vedere că fiabilitatea maşinii este extrem de bună prin prisma garanţiei de 5 ani care o deţine. S-ar putea ca doar anumite magazine online ori tradiţionale să ofere spre vânzare maşina cu garanţie de 60 luni.

Poze

Aproximativ aşa arată acest model, imaginea fiind una oficială.

Aşa arată

Specificaţii tehnice

Bosch WAE20365BY vine cu tehnologia VarioPerfect (nu Vaio ca numele laptopurilor Sony) care e o tehnologie pentru eficienţă în spălare, dar şi silenţiozitate şi e întâlnită şi la maşinile Siemens făcând cam acelaşi lucru. Despre această tehnologie puteţi vedea câte ceva din clipul de alături.

Bosch WAE20365BY dotări ca o capacitate a cuvei de 7kg, 1000 Rpm viteza de centrifugare, Clasa A-20% la consum de energie, display destul de clar pe care pot fi urmărite diferite informaţii. Din păcate, cele 1000 rotaţii plasează maşina în clasa de eficienţă la centrifugare C, dar recuperează la eficinţa din punct de vedere a consumului de curent deoarece are clasa A -20% (asta însemană că e cu 20% mai eficientă decât orice maşină din clasa A).

Păreri pro şi contra

Pro: designul exterior e plăcut, e ideală pentru familiile mari datorită cuvei cu o capacitate mare, are program rapid de 15 minute şi diferite sisteme de protecţie. Alt plus ar fi prezenţa sistemului AquaTronic care e unul care are legătură cu optimizarea consumului de resurse în programe reduse sau atunci când cuva nu e plin cu rufe. Astfel se vor consuma mai puţine resurse (curent, apă şi timp), iar buzunarul dumneavoastră nu va avea de suferit deoarece facturile la electricitate sau apă vor scădea.
Contra: preţul de peste 1500 lei.

Concluzie

Bosch WAE20365BY e un electrocasnic apărut de curând pe piaţă şi vine cu multe funcţii utile, dar şi de siguranţă cum ar fi cel de potecţie împotriva producerii de inundaţii, cel de detectare a spumei şi altele.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Bosch WAE20365BY, maşina spălat Maxx 7 VarioPerfect”

  1. Nicu dupa trei ani de folosire sa facut bucati partea metalica ce prinde tamburul de ax. si pentru ca cuva este din plastic din cauza ca la centrifugare a cazut de pe ax tamburul aproape a perforat tamburul. si pentru ca cuva este din plastic chiar la uzura rulmentului trebuie schimbat tot ansamblu. cuva cu tambur, suporti , rezistenta. si cred ca nu este o investitie placuta.

  2. mie dupa nici 3 ani a cazut rulmentul de acolo de undeva din spate uruia ca dracu,de ma stiau vecini cand spalam rufele.sant cele mai proaste masini de spalat de care am avut parte. NU CUMPARATI ASA CEVA .

    ,NU SANT BUNE DE NIMIC

  3. Eu o am de 5 ani cu 2 spalari pe zi (media) si acum a apărut cod F21 trebuie sa schimb periile și iar merge.
    E o mașină excelentă.

Comentariile sunt închise.