Bosch GIN81AE30, congelator incorporabil cu eficiență A++

Congelatorul incorporabil Bosch GIN81AE30 e mult superior altor modele deoarece oferă un volum mare, eficiență superioară și tehnologie de răcire No Frost care reduce nivelul de gheață din el. Astfel, alimentele pot fi scoase mai ușor, se consumă puțină energie și dezghețarea e automată. Pentru acesta aveți nevoie de un mobilier special sau faceți un corp special pentru el. Se adresează acelor utilizatori care au un alt aparat frigorific cu capacitate de congelare redusă sau doar volumul nu e de ajuns.

Cu alte cuvinte, poate fi văzut ca un upgrade pentru actuala bucătărie și trebuie pus pe listă pentru că oferă sertare mari (Big Box). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consumul de energie se reflectă în clasa de eficiență energetică – A++, adică e vorba e un consum anual de numai 243 kWh. Sunt incluși acumulatori pentru răcire care sunt folosiți și la lăzile frigorifice portabile. Tehnologia No Frost e un plus pentru orice aparat și nu are sens pe variantele mici deoarece nu va reduce prea mult consumul, plus că poate nu v-ar convine nici prețul.

Compartimentele sunt de dimensiuni diferite și la mijloc se află cele adânci în care se pot pune prăjituri sau torturi. În total sunt 7 sertare din care două sunt de tip Big Box, după cum am mai și menționat.

Păreri pro și contra

Vine cu sistem de ușă reversibilă pentru ca voi să-l puteți monta oriunde și e necesar un panou de mobilier cu mâner pentru acest aparat, dar și pentru alte aparate complet incorporabile. Vine echipat cu un panou de control digital aflat la interior pe marginea superioară, iar setarea temperaturii nu a fost mai ușoară de atât. Sunt prezente și câteva funcții: semnalizare audio temperatură ridicată, afișaj digital (LCD). Capacitatea de congelare e impresionantă și va fi un plus pentru cei care fac rar cumpărături – 20 kg la 24 ore. Vedem un nivel de zgomtos foarte redus, deci nu veți simți prezența sa – 36 dB.

Bosch GIN81AE30 are funcție de congelare rapidă pentru o conservare mai bună a alimentelor. Tehnologia FreshSense are un rol la fel de important în ceea ce privește conservarea, deoarece menține constant temperatură.

Te-ar mai putea interesa