Samsung RB34T652ESA/EF, combină cu dozator de apă şi clasa A++

Samsung RB34T652ESA/EF e o combină frigorifică modernă cu o capacitate de 331 litri şi NoFrost. E un aparat cu un consum mic de curent deoarece are clasa A++ de eficienţă energetică şi un consum anual de 256 kWh.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar aspectul exterior e unul plăcut având culoarea argintie (metal graphite cum zice producătorul).
Ar trebuie să precizez că uşile sunt reversibile aşa încât deschiderea acestora să se poată face înspre ce parte doriţi.
Din imagine nu se vede, dar pe spate are un capac neted aşa încât aparatul să fie uşor de curăţat.


Păreri pro şi contra

Combina Samsung RB34T652ESA/EF e una cu sistem de răcire No Frost, iar pentru ca temperatura să fie constantă în tot aparatul are All-Around Cooling.
Compresorul e unul digital inverter aşa încât să fie durabil eficient şi deloc zgomotos. Nivelul de zgomot al aparatului e de 35 decibeli, iar consumul energetic e cu 50 procente mai scăzut. În mod normal frigorificele au un nivel de zgomot în jurul valorii de 40 dB.
Dacă se întrerupe curentul atunci trebuie menţionat că alimentele nu se vor strica întrucât are autonomie fără curent de 18 ore.
Partea de congelator e una cu capacitate de îngheţ de 13kg la 24 de ore, volumul fiind de 112 litri, iar numărul de compartimente e de 3.
Chiar dacă e un aparat foarte încăpător, dimensiunile sunt unele ok de 60x60x185 lxaxî cm, iar greutatea e de 66kg.
Frigiderul este unul bine compartimentat, având şi un raft pentru sticle.
Pentru răcire şi congelare rapidă aparatul are „Power cool” şi „Power freeze”. A doua caracteristică poate fi utilizat pentru realizarea cuburilor de gheaţă.

Per ansamblu acest aparat e unul premium pentru cei care vor un aparat încăpător, dar care să nu ocupe mult loc (să fie cât mai compact). Samsung a realizat acest lucru prin tehnologia SpaceMax.

Te-ar mai putea interesa