Black&Decker KD750KC

Dacă ești un maistor care se respectă atunci ai nevoie și de scule pe măsură. Ciocanul rotopercutor Black&Decker KD750KC ar fi o astfel de sculă foarte bună pentru găurire (chiar și în beton) ori dăltuire. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare și chiar dacă în piață o să găsiți modele mai ieftine, eu vă recomand acest model deoarece nu e slab.

Poze

Aparatul arată foarte bine și dă impresia că e foarte rezistent. Pe lângă ceea ce se vede în imaginea de alături pachetul conține și o cutie (kitbox) unde poate fi depozitat, pe lângă cadou. Trebuie spus că are un al doilea mâner precum restul mașinilor de găurit, doar că înainte de a face poza nu a fost montat complet.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Scula de față are o putere apreciabilă de 750W, iar viteza sa e variabilă până la 1050 de rotații pe minut. Percuția e de tip pneumatic și cu aparatul de față puteți găuri zidărie, lemn și metal. Dacă a înțepenit sau ceva de genul atunci aveți posibilitatea de a scoate reversibil burghiul.

Păreri pro şi contra

Pro: garanție de 2 ani care nu o găsim la produsele de calitate îndoielnică; poate fi utilizat pentru diferite tipuri de materiale; pachetul e destul de bogat; vine la pachet cu un flex, însă acest lucru e un cadou al magazinului și s-ar putea ca în alte părți să nu primiți flexul; prețul nu e mare în opinia mea.
Contra: nimic.

Concluzie

Per ansamblu îl recomandă puterea de 750W cu energia de percuție de 2,7 juli jouli, dar și faptul că vine la pachet cu un polizor, iar despre cadou puteți vedea mai multe … cât și despre disponibilitatea sa. Utilizarea aparatului nu e complicată, însă trebuie să fiți un profesionist sau măcar o persoană care își dă silința și care știe câte ceva din domeniul tâmplăriei/construcțiilor.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Black&Decker KD750KC”

  1. O scula de calitate superioara a carei achizitie nu o regret. Sper sa ma tina cat mai mult in conditiile in care o am de 2 luni si o folosesc periodic.
    Inainte am avut un alt model de la alt producator luat pe 120 de lei pentru ca m-am zgarcit si nu m-a tinut mai mult de o luna.

Comentariile sunt închise.