Black & Decker GR3800, mașină tuns iarba

Vine vara și iarba din curte începe să crească, iar dacă ai mult gazon atunci e de recomandat să-ți cumperi o mașină de tuns iarba Black & Decker GR3800 deoarece nu costă mult. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și singurul minus ar fi faptul că e electrică și nu pe motorină/benzină. Din acest motiv va trebui să vă luați și un prelungitor de peste 10 metri. Eu am o mașină asemănătoare și o folosesc pentru a tăia gazonul și prin grădină și din această cauză folosesc un prelungitor de peste 25 de metri.

Poze

Aspectul exterior al aparatului nu diferă cu mult de cel al altor modele de mașini de tăiat iarba. Nu se prea vede din aceste două poze, dar aparatul poate fi reglat pe înălțime și de aceea o să puteți să reglați mașina să taie iarba mai scurt sau mai lung. (Eu recomand ca atunci când e secetă să nu tăiați prea scurt iarba deoarece riscați să distrugeți gazonul, iar în perioadele când plouă mult e indicat să tăiați iarba o dată la câteva zile numai să aveți grijă să nu fie udă deoarece vă puteți curenta, iar iarba nu se taie prea bine când e udă pentru că se lipește de acel cuțit. Iarba nu se aruncă la gunoi deoarece e îngrășământ natural ori mâncare pentru găini, dacă aveți așa ceva. 😉 )

Așa arată
De sus

Specificaţii tehnice

Black-Decker GR3800 e un aparat cu o putere foarte bună de 1600W și are un diametru de tăiere de 38 centimetri care e aproximativ un pas pe lungime. Se alimentează de la priză și de aceea e de recomand să cumpărați un prelungitor, dar un model cu siguranță, greutatea e una de 17 kilograme care nu e prea mare și având roți o să o transportați ușor și iarba o să se poată tăia foarte ușor.

Păreri pro şi contra

Pro: are o greutate de sub 20 kilograme; e realizată de un brand de renume; vine cu o garanție standard de 2 ani; sacul e unul din material textil și de aceea va fi ușor când e gol, iar capacitatea sa e de 45 litri, deci e mai mult un volum.
Contra: e pe curent.

Concluzie

Dacă vrei un aparat de tuns iarba atunci cred că acesta ar fi o soluție bună. Există și modele dinacelea de pus în spate numite coase electrice, dar acelea nu prea au randament în opinia mea. Avantajul lor ar fi că sunt mai portabile, dar eu sunt tot pentru o astfel de mașină.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Black & Decker GR3800, mașină tuns iarba”

Comentariile sunt închise.