Black&Decker 2100W PW2100WR, mașină spălat presiune

Mașina de spălat Black&Decker 2100W cunoscută ca și PW2100WR și e o mașină de spălat sub presiune premium. Asta e așa deoarece toate dotările sale sunt la superlativ cum ar fi lungimea furtunului, presiunea și debitul de apă pe oră. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pentru acești bani primim un aparat care are o garanție standard de 2 ani. Deoarece e un aparat care se presupune că va fi folosit mult nu este oferită o posibilitate de extindere a garanției în momentul de față, însă poate că acest lucru se va schimba într-un viitor apropiat.

Poze

Black Decker PW2100WR e un aparat mai mare decât restul modelelor asemănătoare de la B&D și are o greutate de până în 10 kilograme. Nu va fi greu de transportat deoarece are rotițe și mâner de transportare, lucru pe care nu-l au modelele mai ieftine. Din imagine nu se vede, dar pompa e una metalică și acest lucru îi oferă aparatului o fiabilitate ridicată.

Pachetul

Specificaţii tehnice

Nu e mare lucru de spus legat de PW2100WR la partea de detalii tehnice, doar că are 2100W, o presiune de 150 bar și un debit de aproape 500 litri pe oră. Furtunul având 7 metrii jumătate o să puteți spăla chiar și mașini mari fără probleme. Vine cu multe accesorii cum ar fi o perie normală și o lance/perie rotativă.

Păreri pro şi contra

Pro: are o fiabilitate ridicată precum restul modelelor B&D; prețul e mare, dar dacă o să o folosiți la spălarea diferitelor autovehicule atunci o să vedeți că și-a meritat banii; garanția fiind de 2 ani observăm că vorbim de un aparat foarte bun și nu avem ce să-i reproșăm la aspecte cum ar fi durabilitate și fiabilitate.
Contra: prețul e de peste 1000 lei.

Concluzie

Îți recomand modelul Black Decker 2100W atât pentru uz casnic cât și pentru întrebuințare comercială cum ar fi o spălătorie auto. Utilizarea aparatului nu e prea complicată deoarece poate fi transportat ușor și  se oprește când eliberați pistolul așa încât să nu loviți pe cineva cu jetul de apă în mod accidental.

Un comentariu la „Black&Decker 2100W PW2100WR, mașină spălat presiune”

Lasă un comentariu