Einhell BT-HP 1435

Einhell BT-HP 1435 e o mașină de spălat cu presiune foarte utilă în cazul în care ai o spălătorie ori dorești să-ți speli mașina acasă. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și poate fi utilizat în multiple scopuri cum ar fi spălat mașini, TIR-uri, covoare, curtea etc. Eu zic că e foarte bune la TIR-uri/camioane deoarece are o presiune mare de 95 bari (maxim 140).

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea că e un model compact albastru pe negru. Vine la pachet cu multe accesorii printre care se numără pistolul, diferite tipuri de lănci și rezervorul de detergent. Pentru a te convinge că e ușor de transportat trebuie spus că are o greutate de puțin este 7 kilograme și roți de transport.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Modelul Einhell BT-HP 1435 e unul cu o putere de 2000W și cu o presiune maximă de 95 bari (140 EW). Debitul de apă e de 360 litri la oră, iar acest lucru contribuie la o mai bună spălare deoarece puteți spăla multe mașini în intermediul unei ore. Normal că e dotat cu filtru de apă, iar acest lucru contribuie la o spălare mai sigură deoarece în acest fel nu riști să zgârii vopseaua de pe mașini scumpe sau nu.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu o garanție de minim 1 an pentru firme și 2 ani pentru persoane fizice; fiabilitatea e bună atâta timp cât aveți grijă de aparat; vine cu numeroase accesorii; poate fi utilizat cu succes la diferite operațiuni și chiar în scop comercial; poate fi transportat ușor datorită rotițelor și mânerului dedicat transportării.
Contra: furtunul putea fi mai lung deoarece are doar 5 metri.

Concluzie

Aparatul acesta e unul foarte bun deoarece vine de la Einhell – un brand recunoscut pentru echipamentele sale industriale, iar utilizarea e una normală. Despre cum se folosește aparatul de față și despre aproximativ cât de puternic e jetul la 100 bari se poate vedea din clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Einhell BT-HP 1435”

Comentariile sunt închise.