≡ Meniu

Einhell BT-HP 1435

Einhell BT-HP 1435 e o mașină de spălat cu presiune foarte utilă în cazul în care ai o spălătorie ori dorești să-ți speli mașina acasă. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi și poate fi utilizat în multiple scopuri cum ar fi spălat mașini, TIR-uri, covoare, curtea etc. Eu zic că e foarte bune la TIR-uri/camioane deoarece are o presiune mare de 95 bari (maxim 140).

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea că e un model compact albastru pe negru. Vine la pachet cu multe accesorii printre care se numără pistolul, diferite tipuri de lănci și rezervorul de detergent. Pentru a te convinge că e ușor de transportat trebuie spus că are o greutate de puțin este 7 kilograme și roți de transport.

Aparatul

Aparatul

Specificaţii tehnice

Modelul Einhell BT-HP 1435 e unul cu o putere de 2000W și cu o presiune maximă de 95 bari (140 EW). Debitul de apă e de 360 litri la oră, iar acest lucru contribuie la o mai bună spălare deoarece puteți spăla multe mașini în intermediul unei ore. Normal că e dotat cu filtru de apă, iar acest lucru contribuie la o spălare mai sigură deoarece în acest fel nu riști să zgârii vopseaua de pe mașini scumpe sau nu.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu o garanție de minim 1 an pentru firme și 2 ani pentru persoane fizice; fiabilitatea e bună atâta timp cât aveți grijă de aparat; vine cu numeroase accesorii; poate fi utilizat cu succes la diferite operațiuni și chiar în scop comercial; poate fi transportat ușor datorită rotițelor și mânerului dedicat transportării.
Contra: furtunul putea fi mai lung deoarece are doar 5 metri.

Concluzie

Aparatul acesta e unul foarte bun deoarece vine de la Einhell – un brand recunoscut pentru echipamentele sale industriale, iar utilizarea e una normală. Despre cum se folosește aparatul de față și despre aproximativ cât de puternic e jetul la 100 bari se poate vedea din clipul de alături.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Paul

    Pompa este metalica?

Lasă un comentariu