Black&Decker PW1500SP, mașina curățat cu presiune

E primăvară iar mașina ta trebuie să arate prezentabil. Din această cauză eu îți recomand mașina de curățat cu presiune Black&Decker PW1500SP. Printre atuurile sale se numără costul de achiziție nu prea mare, brandul arhicunoscut și presiunea mare de 12 bar.
Deci, acest model poate fi utilizat pentru uz casnic, dar și la o mică spălătorie auto.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani noi primim un aparat de top de la producătorul american Black & Decker. Garanția e un excelentă de 2 ani… în caz că se întâmplă ceva.

Pachetul
Pachetul

Caracteristicile care te vor interesa cel mai mult sunt pompa de metal cu 3 pistoane, sistemul de oprire totală, presiunea de 120 bar (de 10 ori mai mare decât a unui aparat espresso) și numărul mare de accesorii.
Alimentarea acestuia e una electrică, având o putere de 1500W (acest lucru are în principal legătură cu consumul și mai puțin cu forța cu care scoate apa).
Furtunul nu e unul prea lung având 4 metri, dar roțile or să vă ajute la transportul aparatului. legat de furtun trebuie spus că nu are rolă așa încât atunci când vă terminați treaba o să trebuiască să adunați cablul și să îl legați cu o sfoară… ori ceva de genul

Lucrurile care o să le apreciezi sunt prețul bun, numărul mare de accesorii (lance, pistol și rezervor pentru detergent). Nu trebuie uitat nici debitu de apă de 370 litri pe oră care e unul important care te ajută să afli câte mașini poți spăla… deci cât de eficient e aparatul.

Modelul acesta e perfect pentru curățat curtea, mașina sau motocicleta. Dacă vreți o soluție pentru curățat camioane ori mașini mai mare atunci ar trebui să vă orientați înspre ceva mai puternic de genul PW1700SUPREME, însă o să vedeți că și prețul e ceva mai mare.
Din clipul alăturat se poate vedea mai bine cum se prezintă aparatul de curățat pe un autovehicul.

Lasă un comentariu