Black&Decker 1400W PW1400K Plus, mașina spălat presiune

E sezonul în care mașinile trebuie să arate impecabil și având o mașină de spălat cu presiune de genul Black&Decker 1400W, care mai e numită și PW1400Kplus, o să vă puteți spăla mașina acasă sau chiar face o spălătorie mică pentru a face niște bani. Costul unui astfel de aparat de mare nu e deloc mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi » și pentru acești bani primim un aparat care arată destul de bine și cu care putem spăla foarte eficient atât mașini cât și prin curte.

Poze

Black & Decker PW1400K Plus e unul care arată aproape identic cu altele de la B-D și se poate observa că e tot portocaliu cu negru. Poate că observați că e dotat cu accesorii pentru o transportare mai facilă și trebuie știut că modelele mai ieftine nu au roți cum are acesta.

Ce vine în cutie

Specificații tehnice

Nu e mare lucru de spus legat de detaliile tehnice ale aparatului de față, ci doar că are o putere de 1400W, și o presiune de 110 bar. Debitul e de 370 litri pe oră și asta înseamnă că o să puteți spăla multe mașini ori camioane dacă o să doriți să vă deschideți o mica spălătorie pe seama acestui aparat. Furtunul e de 3 metri și nu e prea lung cum e cazul la modelele 1500 și 1700 (modele tot de la Black and Decker care au furtune de undeva la 5 metri).

Păreri pro și contra

Pro: poate fi utilizat și de personae care au problem cu spatele deoarece pentru un transport mai efficient aparatul e dotat cu mâner și roti; nu costă deloc mult luând în considerație că are o garanție de 2 ani și e un aparat de îndelungă folosință; vine de la un brand cu renume.

Contra: era bine dacă avea un furtun ceva mai lung.

Concluzie

Modelul PW1400K Plus de 1400W ar fi recomandarea mea în cazul în care te interesează achiziționarea unei mașini care să poată spăla eficient sub presiune orice tip de autovehicul. Prețul său nu e deloc mare și din acest motiv cred că va fi un best buy în perioada ce vine. Ce ar trebui precizat în legătură cu acest model, dar și alte aparate de acest fel ar fi că au utilitate atât iarna cât și vara, adică în orice anotimp.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Black&Decker 1400W PW1400K Plus, mașina spălat presiune”

 1. Care este pretul unui Masina de spalat cu presiune Black & Decker PW1400K Plus
  Ma intereseaza .

 2. da, asa este, numai aici este 449 lei, pentru ca in alta parte il gasesti mai ieftin. adica pe la 336 de lei

 3. Produsul este foarte OK doar ca prezentarea lasa de dorit.
  In nici un caz nu va ganditi la spalatorie mica.
  Poate sa spalati masinile vecinilor sa mai acoperiti din investitie.
  Avem destule de spus despre produs, cum ar fi ca are motor total protejat la apa; cap de pistoane din metal,competitia foloseste plastic; gama de accesorii acoperitoare pentru uzul casnic.
  Optional se poate comanda furtun cu 3 duze pentru curatat/ desfundat tevi si conducte.
  Service de calitate se ridica/ returneaza produsul de acasa prin curier rapid fara costuri in perioada de garantie.

  Considerati acest reply ca o critica constructiva, semnatarului acestui articol: va stau la dispozitie cu informatii si detalii la produsele Black&Decker.
  In rest felicitarile mele pentru articol.
  DA ati ghicit lucrez la importator Black&Decker… 🙂

 4. Pentru domnul Mihai ma intereseaza si pe mine un furtun pentru cureatat tevi. Imi puteti spune de unde pot cumpara unul. Mulțumesc anticipat

Comentariile sunt închise.