Bosch Aquatak 35-12 Plus, mașină spălat cu presiune

Se apropie vara și trebuie să ai o mașină curată, iar dacă gândești precum mine atunci ar trebui să-ți cumperi o mașină de spălat cu presiune Bosch Aquatak 35-12 Plus. Ar trebui să iei acest model în defavoarea altora deoarece vine de la un brand nemțesc, are o presiune de 120 bar și poate fi utilizat precum un aparat 3 în 1 deoarece are un spectru larg de curățare (adică poate fi utilizat în multiple tipuri de curățări).

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi →, pe acești bani noi beneficiind de un aparat care are o putere mare de 1500W și care poate fi utilizat eficient în multiple feluri de spălări.
Puteți vedea din imagine că e un model care vine cu un mâner mai special, mai exact e vorba despre un mâner pliabil. În opinia mea ar trebui ca și alți producători să se inspire după acest model deoarece o să facă aparate mai ușor de depozitat.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații acest model se poate lăuda cu puterea mare de 1500 W (însă nu aceasta e un lucru de lăudat, ci faptul că are o presiune mare de 120 bar), debit de apă de 350 litri la oră și un furtun de 5 metri.
Dacă o să o utilizați în scopuri comerciale atunci trebuie spus că are o garanție de un an pentru persoane juridice (firme) și dublu pentru persoane fizice.

Modelul acesta e unul pe care eu îl recomand deoarece e unul ieftin, are o garanție bună (după cum se poate vedea mai sus), vine de la un brand de încredere, portabilitatea e una bună (în sensul că poate fi transportat cu ușurință) și vine cu un număr relativ mare de accesorii.

Concluzia mea legată de acest model e că își merită banii întrucât poate fi utilizat pentru spălat în curte, mașina sau mașini mari. Vine chiar și cu un filtru de apă așa încât să nu vă zgâriați mașina.
Din preview-ul alăturat puteți vedea mai multe legat de acest model 3 în 1.

Lasă un comentariu