BenQ V2320H

Acest monitor LED BenQ V2320H de 23 inci e un model cu imagine Full HD şi timp de răspuns 2 ms. Deci un model indicat celor pasionaţi de jocuri în special că vine cu HDMI fără care nu poate fi conectat la o consolă gen PlayStation 3 Slim. Pe lângă faptul că are cam toate specificaţiile necesare unui monitor performant, mai are şi un design foarte elegant care-l întâlnit la câteva modele de la acest mare producător. Vine ca alternativă la modelul BenQ VW2420H care arată la fel doar că are panel VA şi o diagonală mai mare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Deci un model pentru un buget redus şi de care vă puteţi bucura atunci când vizionaţi un film sau jucaţi jocul preferat.

Poze

Din faţă
Piciorul

Specificaţii tehnice

Monitorul BenQ V2320H are un ecran LED de 23 de inci. Acesta vine cu un timp de răspuns foarte bun, de 2 ms deci numai bun pentru gameri. Rezoluţia e una Full HD de 1920 cu 1080 pixeli la o diagonală foarte generoasă.

Contrastul dinamic e de 20 de milioane la 1 iar cel tipic de 1000 la 1 ca şi la restul monitoarelor. Alte caracteristici pe care acest monitor le prezintă sunt: aspect imagine de tip wide sau 16 pe 9, luminozitate de 250 cd/mp şi unghiuri de vizibilitate de 160 şi 170 de grade pe verticală şi orizontală.

BenQ V2320H nu e un model cu imagine 3D, boxe integrate sau cu tuner TV incorporat. Acest V2320H are următoarele intrări/porturi: intrare aadio pentru căşti, VGA, DVI şi HDMI. Puterea maximă consumată pentru acesta e de numai 34 W iar greutatea e de 3.8 kilograme. Ca şi o caracteristică specială are blocare Kensington.

Păreri pro şi contra achiziţiei

La un aşa preţ şi la o aşa diagonală nu prea am ce să-i reproşez, în special că mai are şi un design foarte elegant. Nu îl recomand celor care doresc ceva de ultimă generaţie deoarece un astfel de model are convertor de imagine 2D->3D, panel ISP sau mai ştiu eu ce.

Concluzie

Acest monitor LED BenQ V2320H se adresează celor care doresc să facă o schimbare şi anume să înlocuiască vechiul LCD sau CRT cu un model nou nouţ şi perfomant pentru vizionarea de filme şi pentru a juca diverse jocuri. Iar după cum observaţi nu e foarte ieftin dar nici foarte scump, însă dacă staţi prost cu banii puteţi opta pentru ratele fixe fără dobândă.

Te-ar mai putea interesa