BenQ M33

BenQ M33 e o cameră ideală pentru cei pasionați de arta filmului și vine cu niște caracteristici de top cum ar fi senzorul CMOS de 5 megapixeli capabil de a filma la calitate Full HD, ecranul mare și zoom-ul excelent. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare, iar pe acești bani primești un aparat video care are o garanție îndelungată cu posibilitatea extinderii ei. E mult mai ieftin decât deoarece nici nu e l fel de capabil.

Poze

Modelul de față vine pe două culori, adică gri și albastru. Modelul albastru e cel mai popular și des întâlnit, iar alături găsiți o imagine pentru a vă face o părere despre cum arată. În imagine nu se vede pachetul care e unul destul de bogat fiind compus din cablu USB, cablu HDMI, o mică husă, cablu A/V, baterie, încărcător USB etc. Despre telecomandă trebuie spus că e un accesoriu opțional.

Gadgetul

Specificaţii tehnice

Aparatul M33 e un aparat care stă foarte bine pe partea de caracteristici tehnice. Zoom-ul nu e cel mai bun, însă e decent așa încât să puteți filma de la o distanță nu prea exagerată. Normal că senzorul e unul de cea mai bună calitate și claritatea clipurilor, dar și a imaginilor, se datorează în principal acestuia. Rezultatul filmării poate fi urmărit pe ecranul măricel din dotare sau pe un televizor care să aibă HDMI.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare; garanția standard poate fi mărită pe bani puțini; poate realiza imagini statice la o calitate bună; brandul are și el un cuvânt de spus deoarece face aparatură mai ieftină decât concurența, iar calitatea e similară ori chiar mai bună; faptul că vine pe două culori, adică în două variante de culori.
Contra: nimic, în opinia mea. Nu știu dacă lipsa telecomenzii deranjează pe cineva.

Concluzie

Cred că modelul de față ar fi unul extraordinar pentru persoanele care sunt profesioniste, adică merg să filmeze nunți, cât și pentru amatori. Utilizarea sa nu e deloc complicată, în opinia mea, iar despre acest lucru vă puteți face o opinie din clip. În preview-ul de alături e prezentat meniul aparatului și câteva funcții.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „BenQ M33”

  1. Foarte reusita camera la dotari: led, blitz, filmare in infrarosu. Totusi, de unde pot achizitiona telecomanda ei? Si la ce pret?

  2. Camera a apărut de curând și poate pe parcurs vor apărea și accesoriile opționale, însă mă cam îndoiesc de acest lucru. 🙁

Comentariile sunt închise.