≡ Meniu

BenQ GH650

Dacă nu știai, BenQ face niște aparate foto foarte calitative, iar un model exemplar de la acest brand e BenQ GH650. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi care nu e deloc mare în opinia mea, iar pe acești bani primim un aparat cu senzor CCD de 16MP și care poate filma HD, adică la calitate 720p.
Pachetul e unul destul de bogat, iar despre preț se poate vedea că e unul similar cu cel al lui GH600 deoarece tot atât costa varianta amintită anterior în urmă cu un an.

Aspect

E un model negru care vine ca o alternativă la GH600 care e un model ceva mai vechi și care nu se mai găsește în oferta magazinelor. Dimensiunile nu s-ar putea spune că sunt compacte deoarece are și o greutate de undeva la 400 grame care o face cam greu de cărat în buzunar.

Ecran

Ecran

Din față

Din față

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Caracteristici tehnice

Vine cu un senzor CCD capabil de a capta poze la maxim 16MP și filme la calitate 720p cu sunet. Obiectivul e unul mai special deoarece are un zoom optic de 26x și astfel cred că greutatea de 410g e justificată. Bateria ține mult deoarece aparatul se încarcă cu până la 4 baterii AA care asigură undeva la 350 de cadre. Deci, o să puteți face poze în voie fără să vă stresați că se termină rapid bateria.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; poate filma HD ceea ce eu zic că eu e suficient și că astfel nu o să umpleți prea repede cardul; ecranul e unul mare de 3 inci putând fi utilizat pentru vizionarea pozelor sau a clipurilor; vine cu un pachet bogat format din baterii, cablu USB, curea, geantă etc.
Contra: senzorul nu e unul CMOS; nu poate filma 1080p; nu are wireless.

Concluzie

Camera de față e una pentru cei care vor să facă niște poze mai calitative. E cam măricel, dar pozele sunt mult mai clare față de cele realizate cu modele de 100-200 grame și care sunt foarte compacte. Multă lume zice că nu are rost să-ți achiziționezi o cameră deoarece telefonul e la fel de bun, însă acest lucru nu e deloc adevărat deoarece astfel de aparate beneficiază de senzori mult mai buni, iar datorită obiectivului mare pozele sunt clare.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu