Benq GH600

Aparatul foto digital Benq GH600 de 16MP pe Negru ar fi recomandarea mea în cazul în care eşti în căutarea unui aparat nou care poate filma HD. Trebuie să spun că nici preţul nu e prea mare şi am să-l scriu mai jos. Această cameră digitală ar fi recomandată de rezoluţia mare (datorată senzorului CCD de 16 megapixeli), zoom-ului optic mare, ecranul LCD mare şi greutatea de sub jumătate de kilogram.

Nici preţul nu e mare deoarece GH600 are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Trebuie să recunoaştem că aparatele Benq sunt foarte fiabile şi dacă credeţi că nu o să vă ajungă garanţia de 2 ani atunci o puteţi extinde cu încă maxim 2 ani pentru o sumă modică.

Poze

Sper să vă puteţi face o părere despre cum arată din imaginile de alături, iar despre cum filmează o să vă puteţi forma o opinie după ce o să vizionaţi clipul de la finalul articolului.

Expus
Din apropiere

Specificaţii tehnice

Dacă vreodată o să vreţi să faceţi poze de la distanţă atunci Benq GH600 o să vă fie de folos deoarece are zoom optic de 21x şi digital de 5x. Cel digital nu e important, ci doar cel optic.
Cu aparatul de faţă puteţi capta chiar şi filme de înaltă definiţie (la calitate HD) care mai apoi sunt salvate ca MJPEG pe carduri de tip SD, SDXC sau SDHC. Iar, dacă nu aveţi card atunci puteţi stoca pozele sau filmul pe memoria internă de aproximativ 100 mega ca mai apoi să o transmiteţi pe pe un calculator prin intermediul USB-ului.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu patru baterii de tip AA, poate filma HD, rezoluţia e mare şi pozelor le pot fi aplicate diferite efecte pentru a le face mai atractive din punct de vedere vizual.
Contra: nu are HDMI, dar din moment ce nu poate filma 1080p nu prea aveţi ce face cu acest port.

Concluzie

BenQ GH600 e un aparat fotografic apărut de curând şi impresionează cu funcţiile sale, dar şi cu facilitatea de filma de tip HD şi cu sunet. Arată bine, iar dacă vreţi să vă luaţi ceva de calitate cu o greutate de undeva la 300 grame (355 grame fără accesorii şi baterii) atunci BenQ GH600 ar fi una dintre cele mai bune alegeri.

În opinia mea filmează foarte bine şi asta o puteţi vedea din preview-ul următor captat cu aparatul de faţă.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Benq GH600”

Comentariile sunt închise.