Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

BenQ DV-M23

Camera video BenQ DV-M23 Full HD Dark Grey e una dintre cele mai accesibile modele de pe piață și deci dacă v-ați dorit de mult o astfel de cameră (Full HD), acesta e modelul căutat. Din păcate calitate imaginii nu se poate compara cu modelele mai scumpe dar nu puteți avea pretenții la un așa preț. Ca și o caracteristică specială, poate filma decent atunci când luminozitatea e scăzută (seara și noaptea). Acest lucru e posibil datorită reflectorului Dual-LED incorporat și a funcției Night Mode. Se poate observa atât în poze cât și în clip că e vorba de un model foarte compact care poate fi ținut cu ușurință într-o singură mână. Design-ul acestui BenQ M23 e unul foarte reușit și care îi dă un plus de eleganță. DV-M23 are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Camera

În mână

Specificații tehnice

Poate găsit și sub numele de BenQ M23 și deci trebuie să știți că e vorba de același model. Are un senzor de 5 MP de tip CMOS de 1/3.2″ și poate filma 1080p cu 30 fps. Din păcate nu vine cu card de memorie și spun asta că poate filma doar pe cu ajutorului unui card SD. Dar și așa nu e foarte scump un astfel de card și vă recomand unul de 4 GB. Obiectivul său vine cu zoom optic 5x, zoom digital 4x, stabilizator de imagine EIS, focalizare minimă de 10 cm și lentile foarte bune de 5 – 25 mm. Ecranul său LCD e unul de 3 inci care are o rezoluție decentă pentru a viziona filmulețele realizate cu acest aparat. Pe partea de conectivitate are HDMI, interfață USB 2.0 și ieșire audio/video. În pachetul său veți găsi atât bateria Li-Ion de 800 mAh cât și încărcătorul său. Dar e foarte important că veți primi și următoarele accesorii: cablu HDMI, cablu de date, cablu AV, CD și un mic ghid.

Jos putem observa calitatea de filmare în spații deschise și pe timpul zilei:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e foarte compactă, accesibilă, e oferită de un producător bun, meniu în română, calitatea construcției e foarte bună și filmează la rezoluție 1080p.

Minusuri: calitatea de filmare scade dacă filmați de la distanțe mari și pe timpul nopții.

Concluzie

Cu acest BenQ DV-M23 e recomandat să filmați de la distanțe mici în special când folosiți modul nocturn pentru a beneficia de o claritate mai bună. Am postat chiar și un clip cu despachetarea sa și o mică prezentare:

{ 5 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Mimy

  Buna! As avea si eu o intrebare. Am achizitionat ieri o astfel de camera video, si am probat-o facand un clip. Cand am adaugat clipul in calculator, nu avea sunet, desi boxele erau date la maxim…M-am uitat apoi in camera la clip, si se auzea ce vorbeam. E ceva din setari?…sau cum pot sa fac sa se auda sunetul din filmari si pe calculator?

 • Naşul

  Probabil nu ai instalate codecuri pe calculator. Incearca vlc (program de filme).

 • cristi

  buna ziua vreau sa cumpar si eu o camera benq M23 si vreau sa stiu daca se poate folosi si ca web cam pe laptop …daca are in setari optiunea pc cam … va multumesc si astept mesaj

 • Șenol

  Pentru prelucrarea imaginilor trebuie utilizat k like codek și programul lui, iar arhivatorul principal e winzip. Dj Șenny.

 • mihai

  am si eu una dar acum porneste si atat(nu se mai opreste si nu am nici comenzi.
  Are idee cineva ce a patit si daca se mai poate face ceva?
  multumesc

Lasă un comentariu