Beko WUE7636X0A, model slim cu HomeWhiz

Beko WUE7636X0A e un model de maşină de spălat care nu ocupă prea mult loc deoarece are dimensiuni slim şi o capacitate de 7kg. Nici consumul de curent nu e prea mare deoarece are clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum anual de 173 kWh.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu multe tehnologii utile care ajută la o spălare eficientă.
Din poză nu se vede, dar are nişte dimensiuni compacte, chiar dacă are 7kg. Aceste dimensiuni sunt de 49x60x84 axlxî cm.
Ecranul e unul mare şi afişează timpul de spălare rămas pentru a nu pierde timpul.


Păreri pro şi contra

Maşina Beko WUE7636X0A e una echipată cu tehnologii precum motor inverter, Durable heater, Aquawave, AquaFusion şi altele.
Pentru a reduce consumul de resurse are detectare automată a cantităţii aşa încât să adapteze consumul de resurse în funcţie de nevoie. E ceva similar Fuzzy Logic sau 6th Sense care e prezent la alte mărci.
Nivelul de zgomot e unul redus de 57 decibeli la spălare şi 74 la centrifugare. Viteza maximă de centrifugare e de 1200 rotaţii.
Aparatul poate fi controlat de la distanţă şi are o funcţie numită Remote Control (telecomandă). Aplicaţia ce trebuie instalată pe mobil poartă numele de Homewiz li permite controlul prin bluetooth. Se pot descărca programe adiţionale, existând un număr de 5 programe.
Pentru reducerea cantităţii de detergent acest model are Aquafusion. Această facilitate are dublu rol, pe lângă economisire ajută şi la o performanţă sporită a spălării.
Rzistenţa din aparat e una cu duabilitate sporită deoarece e nichelată. În acest fel se creşte durata de viaţă până la 100 ori.
Capacitatea de 7kg face aparatul optim pentru o familie de 3-5 persoane care spală frecvent.
Singurul dezavantaj are fi că aparatul nu are uscător incorporat precum e în cazul altor modele (mă refer la acest model).

Te-ar mai putea interesa