Beko WUE7636X0A, model slim cu HomeWhiz

Beko WUE7636X0A e un model de maşină de spălat care nu ocupă prea mult loc deoarece are dimensiuni slim şi o capacitate de 7kg. Nici consumul de curent nu e prea mare deoarece are clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum anual de 173 kWh.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu multe tehnologii utile care ajută la o spălare eficientă.
Din poză nu se vede, dar are nişte dimensiuni compacte, chiar dacă are 7kg. Aceste dimensiuni sunt de 49x60x84 axlxî cm.
Ecranul e unul mare şi afişează timpul de spălare rămas pentru a nu pierde timpul.


Păreri pro şi contra

Maşina Beko WUE7636X0A e una echipată cu tehnologii precum motor inverter, Durable heater, Aquawave, AquaFusion şi altele.
Pentru a reduce consumul de resurse are detectare automată a cantităţii aşa încât să adapteze consumul de resurse în funcţie de nevoie. E ceva similar Fuzzy Logic sau 6th Sense care e prezent la alte mărci.
Nivelul de zgomot e unul redus de 57 decibeli la spălare şi 74 la centrifugare. Viteza maximă de centrifugare e de 1200 rotaţii.
Aparatul poate fi controlat de la distanţă şi are o funcţie numită Remote Control (telecomandă). Aplicaţia ce trebuie instalată pe mobil poartă numele de Homewiz li permite controlul prin bluetooth. Se pot descărca programe adiţionale, existând un număr de 5 programe.
Pentru reducerea cantităţii de detergent acest model are Aquafusion. Această facilitate are dublu rol, pe lângă economisire ajută şi la o performanţă sporită a spălării.
Rzistenţa din aparat e una cu duabilitate sporită deoarece e nichelată. În acest fel se creşte durata de viaţă până la 100 ori.
Capacitatea de 7kg face aparatul optim pentru o familie de 3-5 persoane care spală frecvent.
Singurul dezavantaj are fi că aparatul nu are uscător incorporat precum e în cazul altor modele (mă refer la acest model).