Beko HTV8746XG, uscător incorporat cu capacitate de 5 kg

Mașina de spălat rufe din imaginea de jos are uscător integrat adică nu mai sunt necesare două aparate, ci doar unul. Deci, Beko HTV8746XG reprezintă o soluție 2 în 1 și nu costă foarte mult dacă luăm în calcul ce oferă. Lăsând la o parte uscătorul, veți vedea că mașina de spălat are o capacitate de spălare foarte mare și această caracteristică diferă în funcție de programul ales. Acest model prezintă caracteristica Home Whiz care vă permite să controlați mai ușor aparatul.

Noua generație are tehnologie de spălare cu abur pentru a îndepărta petele, dar și să scăpați de cutele nedorite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Beko HTV8746XG 1

Avem o mașină cu capacitate destul de mare și care variază în funcție de programe. În manualul său sunt detaliate programele sale sunt sunt câteva recomandări care trebuie respectate. O mașină cu uscător trebuie să stoarcă foarte bine ca uscarea să nu dureze mult și țesăturile să nu aibă de suferit. Uscarea se face prin condensare și încă nu am văzut uscătoare incorporate cu pompă de căldură. Doar uscătoarele clasice pot avea acea tehnologie care e mai eficientă și face ca papatul să aibă o clasă energetică A+ sau A++.

Funcțiile speciale ale acestui model sunt: sistem control exces apă, Time Delay, sistem automat de reglare al consumului de apă, blocare acces copii etc.

Păreri pro și contra

Tehnologia Ion Guard neutralizează mirosurile care se pot forma la interior, dar să nu uităm rufele primesc un tratament de anti-șifonare. Se pot folosi chiar și programe care nu sunt în lista, mai precis le descărcați pe telefon. Se pot modifica și actualele programe de spălare pentru a obține rezultatele dorite. Față de alte mașini aceasta poate spăla și usca fără nici o problemă o cantitate de până la 5 kg. Cu ajutorul funcției Fast+ mult mai rapid, durata fiind cu 55% mai mică.

Beko HTV8746XG e un aparat modern și ocupă la fel de mult spațiu ca o variantă veche, doar că acum are mai multe dotări și un uscător care îl puteți folosi când nu aveți cum să uscați rufele.

Te-ar mai putea interesa