Beko WTV8734XCM, mașină premium cu Optisense

Mașina de spălat rufe Beko WTV8734XCM e una a anului 2018 și se adresează persoanelor interesate de un aparat modern și care să înglobeze facilități premium. Aceste facilități ajută la o spălare eficientă (cu un consum energetic redus) și la menținerea rufelor ca noi mai mult timp.

Modelul WTV8734XCM vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine (e de culoare inox cu un design minimalist), ci are grijă de banii noștri prin faptul că are un consum redus de electricitate și alte resurse (apă, detergent).


Avantaje

E un aparat fiabil prin faptul că are motor ProSmart Inverter și rezistență ceramică (Durable Heater). Acest motor se remarcă prin garanție de 10 ani și un nivel de zgomot redus. Prin faptul că rezistența e una ceramică și nu nichelată acest aparat are o rezistență care ține și de 100 de ori mai mult decât una normală.
Consumul de apă și energie e unul optim prin intermediul Optisense. Această tehnologie e și una alternativă la Fuzzy Logic.

Dezavantaje

Costul de achiziție poate părea cam mare la prima vedere, dar banii îi recuperați în timp prin facturi mai mici la utilități și pe detergent economisit (până la 5kg pe an).

Concluzii

Mașina de față e una care se adresează celora care spală mult, adică undeva pentru 4-5 persoane (are o capacitate de 8 kg) și nu vor să aibă facturi încrcate la electricitate sau apă (și canal).
Dispune și de caracteristici care fac aparatul mult mai prietenos cu hainele, iar o astfel de caracteristică e cea de anti-șifonare. Cu ajutorul acesteia călcatul lenjeriei va dura mai puțin.
Dacă sunteți interesați de o alternativă pe alb atunci ar fi acest model care are și o capacitate mai mare de 9 kg.
Despre brandul Beko trebuie știut că e unul de top, fiind comercializat la nivel de întreg continent și aparține de cei care dețin și Arctic. Deținătorii sunt turci, dar produsele Beko sunt unele premium. 😉

Te-ar mai putea interesa