Beko WTV9744XW0, model din gama Premium Line

Beko WTV9744XW0 este o mașină de spălat rufe din gama premium numită Premium Line întrucât vine cu o mulțime de facilități neîntâlnite pe modelele normale/standard. Nu doar că are un consum energetic redus clasa A+++ (195 kWh pe an), dar are și piese rezistente așa încât acest aparat să poată fi utilizat și în scopuri comerciale (pensiune, restaurant etc).

Modelul acesta e unul disponibil la un cost deloc mare, mai exact are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, prin faptul că are eficiență enegetică superioară vă recuperați în timp banii dați pe aparat.


Pro

Mașina Beko WTV9744XW0 e una cu un nivel de zgomot superior de 46 decibeli… valabilă la spălare. La centrifugare are mai mult… aproximativ 76 dB.
Dacă tot am ajuns la centrifugare atunci trebuie să vă spun că viteza maximă e de 1400rpm.
Având o capacitate de 9kg acest aparat poate spăla pentru până la 5-6 membri.
Poate spăla o cantitate mare de rufe cu programe dedicate întrucât are 16 programe printre care se numără cel pentru haine negre, bumbac și spălare manuală.
Are OptiSense care e ceva alternativ la FuzzyLogic… mai exact aparatul are senzori care detectează cantitatea, iar în acest fel se asigură consumul optim de apă și energie.
Pe lângă caracteristica amintită la paragraful anterior acest model are și Aquafusion pentru a econoisi detergent, iar în acest fel se economisesc 5,5kg detergent… pe an.
Rezistența e una ceramică și e de 100 de ori mai durabilă în comparație cu cele nichelate.

Contra

Prețul acestui aparat e ușor peste 2000 lei, lucru care nu-l face chiar accesibil, dar ținând cont de faptul că acest aparat e unul pentru cei cu o familie numeroasă cred că e ok.

Concluzie

Mașina de spălat rufe de față e una dusă la nivelul anului 2018 cu tehnologia și facilitățile oferite.
Probabil că utilizatorii obișnuiți se vor uita doar la consumul energetic redus clasa A+++ (-20%), dar trebuie să ne uităm și la faptul că acest aparat are caracteristici utile și o durabilitate prelungită (poată să vă țină și mai mult de 10 ani).

Te-ar mai putea interesa