Beko WMB71242

Mașina de spălat Beko WMB71242 e un model recent apărută și performantă. Spun asta pentru că vine cu cele mai noi funcții, programe și are o viteză de centrifugare mare -1200 RPM. Vine ca alternativă la mașina Beko WMB71042. Aceste funcții și programe sunt: amânare întârziată, daily express, bumbac eco, cămăși dar și altele. Funcția de amânare întârziată e numită și programare întârziată și după cum îi zice, puteți programa mașina să spele la o anumită oră. Daily Express e un program rapid care ajută mașina să termine de spălat în 39 minute cu o încărcare maximă (ideal pentru țesături din bumbac). Pentru spălare puteți folosi chiar și detergenți lichizi iar aceștia pot fi puși direct în sertarul mașinii. Ca și restul modelelor noi, și acesta are protecție nichelată care protejează mașina împotriva coroziunii și îi mărește durata de viață. Pentru rufele din bumbac se poate opta pentru programe bumbac eco, care durează ceva mai mult decât un program obișnuit dar consumul de energie e foarte mic. Beko WMB71242 vine cu sistem de control al balansului și de de reglare al consumului/excesului de apă pentru ca nu existe vibrații și a economisi prin folosirea corectă a cantității de apă (nci prea multă dar nici prea puțină). Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată

Specificații tehnice

Beko WMB71242 e un model cu încărcare frontală de 7 kilograme. Clasele de eficiență sunt destul de bune: energetică A++, la spălare A și la centrifugare B. Consumul standard de apă e undeva la 41 de litrii și de energie de 1 kwh. Afișajul e unul LCD pe care puteți vedea timpul rămas dar și etapa de spălare. Nivelul de zgomot e cuprins între 56 și 72 dB. Pe partea de funcții și siguranță WMB71242 are blocarea butoanelor, termostat ajustabil și viteza de centrifugare variabilă, posibilitate de ajustarea a temperaturii. WMB71242 are circa 16 programe de spălare: stoarcere+evacuare, clătire, self clean, freshen up, Eco Clean 20ºC, mixt 40, Dark Care, Bumbac Eco, spălare manuală, lână, Xpress Super Short, Daily Xpress, anti-allergic, cămăși, sintetice și bumbac.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: materialele din care e realizată sunt de o calitate bună, ușor de folosit, performantă, capacitate mare de spălare, multe programe și funcții, destul de silențioasă și puteți economisi bani cu aceasta.

Minusuri: nu i-am găsit deoarece la un așa preț oferă cam toate caracteristicile necesare.

Concluzie

Acest modelul Beko WMB71242 e soluția ideală pentru cei care uneori au mai multe rufe de spălat iar alteori mai puține, dar poate fi setată să spele de la ce oră doriți și pentru ce tipuri de țesături.

Te-ar mai putea interesa