Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko WMB71042

Dacă căutaţi o maşină de spălat cu un excelent raport calitate preţ atunci vă recomand maşina de spălat Beko WMB71042. Ar trebui să o cumpăraţi deoarece iasă în evidenţă cu capacitatea foarte mare de încărcare a cuvei care e de 7 kilograme (superioară modelului WMB61041). Alte detalii tehnice care ar trebui să vă intereseze sunt clasa de eficienţă energetică A++, cele 1000 de rotaţii pentru centrifugare şi culoarea albă care face din acestă maşină una cu aspect clasic. Prețul bun Vezi prețul special de azi. Foarte interesant e că încap multe rufe în ia şi dacă preţul vi se pare mare atunci e din cauză că vine cu o capacitate de încărcare simţitor mai mare decât al altor electrocasnice asemănătoare.

Poze

Aşa arată

Specificaţii tehnice

Beko WMB71042 este o maşină pentru familiile cu peste 3 persoane datorită capacităţii mari de haine suportate – suportă undeva la 7 kilograme de rufe.

Pe partea de economie stă foarte bine deoarece are clasa A++ de eficienţă energetică. Majoritatea electrocasnicelor din această categorie au clasa energetică A+ dar acesta are A++ ceea ce e mult mai bine. Astfel, consumă undeva la 41 litri de apă şi 1 kwh într-un program standard de spălare.

Eficienţa la spălare e A, iar cea la centrifugare e C şi asta înseamnă că deşi încap multe haine în cuvă, maşina nu are o foarte bună capacitate de a le roti (ca restul maşinilor de spălat).

Trebuie remarcat faptul că are foarte multe programe, adică 16… printre care cel pentru cămăşi, eco clean, de prespălare şi altele. Cred că ar trebui amintite şi funcţiile speciale care le are cum sunt controlul balansului, sistemul de protecţie împotriva inundaţiilor şi programarea întârziată.

Dacă analizăm nivelul de zgomot de 71 decibeli la centrifugare şi cel de 56 dB pentru spălare atunci vedem că nu e tocmai o maşină silenţioasă. Ar mai trebui spus că are o greutate de 71 de kilograme şi are o culoare clasică albă.

Păreri pro şi contra

Pro: e foarte eficientă din punct de vedere energetic, preţul nu e mare şi pot fi încărcate multe haine.
Contra: eficienţa pentru centrifugare e slabă (clasa C).

Concluzie

Beko WMB71042 este un electrocasnic destinat caselor cu familii mari şi vine la un preţ foarte accesibil şi nu vine cu inovaţii. Singurul lucru care o face o maşină pentru familii mari e capacitatea mare e haine suportate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu