Beko WMB71042M, mașina de spălat

Mașina de spălat Beko WMB71042M e una cu un raport eficiență/preț foarte bun. Chiar dacă nu are performanțe impresionante la capitolul stoarcere, puteți spăla până la 7kg de rufe, are programare întârziată, rezistență Hi-Tech, reglare automată a programului în funcție de încărcătură, ecran LCD funcțional și programe speciale. E un înlocuitor bun pentru actuala mașină în special dacă nu mai dă rezultate bune și are un consum mare. Spre deosebire de majoritatea modelelor în acest buget, aceasta are clasa A++ și o mulțime de programe interesante. E ușor de folosit cu acel control electronic, iar dacă nu ați mai avut o astfel de mașină, vă recomand să citiți manualul său. Un așa model WMB71042M are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Din poza de sus se observă că are încărcare frontală dar și un control electronic (datorită ecranului LCD). Caracteristicile sale generale sunt capacitate de spălare de 7 kg, centrifugarea de 1000 RPM și eficiență A++. Acea capacitatea de spălare e cea maximă deoarece puteți spăla cât doriți însă fără a depăși cantitatea maximă. Acest aspect se datorează sistemului care reglează automat programul în funcție de cantitate, țesături și altele. Clasa A++ presupune un consum de circa 1 kWh într-un program obișnuit iar restul claselor de eficient oglindesc caracteristicile sau performanțele sale (C la centrifugare și A la spălare). Deci nu se descurcă chiar perfect când vine vorba de stoarcere.

Pe partea de programe prezintă programele obișnuite dar și câteva speciale: cămăși, antialergic, Dark Care, clătire etc. La capitolele funcții și siguranță are: sistem electric de control al balansului, reglare temperatură, selector centrifugare, reglare a consumului, sistem de siguranță împotriva copiilor și altele. Vine chiar și cu amânare pornire sau programare întârziată. Această funcție vă oferă posibilitatea de a porni mașina când doriți.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un ecran funcțional care vă oferă multe informații utile – etapa de spălare și timp rămas, consum decent de energie, ușor de folosit și puteți spăla multe kg de rufe.

Minusuri: la un așa preț, nimic.

Concluzie

Acest Beko WMB71042M e recomandarea mea în acest buget, iar dacă nu țineți neapărat la acesta caracteristici, sunt destule modele ieftine care merită încercate în special că altele oferă alte caracteristici interesante (chiar și centrifugare de 1200 RPM, dar capacitate de spălare mai mică). Alături de aceasta vă recomand și o mașină de spălat vase deoarece vă poate fi de folos atunci când nu aveți timp de pierdut și plus că, veți primi 5 ani garanție (promoție limitată).

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Beko WMB71042M, mașina de spălat”

  1. Am aceasta masina de aproape 3 ani,de mers merge relativ ok dar mai face si pauze de „odihna” la orice program de spalare,la stors se aude precum tractorul,si dupa aproape 3 ani a dat coltul,la capitolul garantie dupa 1 saptamana de la sesizare a venit un nene „tehnician” cica,a desfacut 2 suruburi si mi-a spus ca da domne e arsa si ne vedem peste 1 saptamana,deci asa firma de toata jena pe bani multi,adevarata bataie de joc,nu recomand la absolut nimeni aceasta hazna ca firma nu-i pot spune cu asa angajati.

Comentariile sunt închise.