Beko RSSA445K21XP, frigider fără congelator

Frigiderul Beko RSSA445K21XP e unul dintre puținele modele mari cu o singură ușă. Acest aspect scoate în evidență faptul că nu are congelator, dar alte modele pot avea un congelator de 15-20 litri. Un frigider fără congelator mai silențios, consumă mai puțin și oferă un spațiu interior generos. Poate că și dacă ar fi avut un congelator, nu ar fi fost suficient de mare, motiv pentru care preferați un congelator clasic sau o ladă frigorifică (în funcție de cât loc aveți pentru instalare).

Se vede din poza de jos câte legume, fructe și alimente se pot pune în acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Designul e unul cu o singură ușă, adică nu are un compartiment pentru a congela alimentele. Nu puteți neglija un astfel de aparat deoarece are un volum de 402 litri, adică e chiar încăpător. Nu sunt multe astfel de frigidere în acest buget și nu e nevoie de tehnologii suplimentare. Mă refer la tehnologia No Frost care e destul de căutată pentru ca dezghețarea să fie automată la congelator, dar nu ar influența consumul la acesta.

Pe an, consumul poate atinge 150 kWh și depinde cât îl veți folosi sau cât de des veți deschide ușa, iar consumul pe zi poate fi calculat destul de ușor. E dotat cu sistem de avertizare dacă ați uitat ușa deschisă.

E destul de compact și se poate vedea din poza de sus că lățimea sa nu e foarte mare – 60 cm. Arată foarte bine și mânerul e bine poziționat, astfel că și cei mici ajung la ea.

Păreri pro și contra

În compartimentul mai mic se pot pune fructele că și aș nu sunt atât de mari ca și legumele. Pe ușă sunt prezent e destule suporturi și se pot pune chiar și sticle de 1 litru pe suportul inferior. E un model silențios care poate fi pus în bucătărie, iar designul e unul elegant – inox antiamprentă.

Beko RSSA445K21XP se poate asorta perfect cu alte aparate chiar dacă nu sunt oferite de același brand. E suficient să aibă un design modern pe inox sau negru și să fie cât mai noi (sunt ceva mai eficiente).

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Beko RSSA445K21XP, frigider fără congelator”

Comentariile sunt închise.