Beko GNO4331XPN, side by side accesibil pe inox

Side by side-ul Beko GNO4331XPN arată foarte bine și nu e nevoie de un buget foarte mare pentru a avea un aparat frigorific mare. Aceasta reprezintă alternativa perfectă la un frigider mare sau o combină frigorifică, deoarece are o capacitate netă de 433 litri. Un aparat atât de mare oferă rafturi pe măsură, suporturi generoase și o iluminare interioară bună. Pe ușa congelatorului se află panoul de control care e complet digital și aveți control ușor asupra sa. Acesta e însoțit de funcții utile și de butoane touch care ușurează interacțiunea.

Organizarea interioară e diferită de cea a altor aparate frigorifice, de aceea unii preferă side by side-urile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt variante și cu 4 uși pentru ca a preveni pierderea de temperatură, însă parcă e mai bine cu o singură ușă pentru compartiment deoarece veți vedea mai bine conținutul său la deschiderea ușii. Acelea sunt modele mai scumpe și poate vă rezumați la un buget mic. Sunt puține combine frigorifice cu un așa volum, dar poate că nu vă plac pentru că sunt prea înaltă.

Nu aveți nevoie de foarte multe rafturi, ci doar de un spațiu generos pentru alimente iar suporturile de pe ușă sunt mari, pentru ca voi să puteți pune sticle de 1 litru sau recipiente mari (se vede din poza de prezentare).

Păreri pro și contra

Mânerele sunt clasice și nu sunt integrate cum vedem la alte serii, însă poate că vă place mai mult așa datorită formei lor. Congelatorul oferă spațiu generos și o capacitate de congelare peste medie – 10 kg pe zi. Tehnologia de răcire prezentă la aceasta se numește NeoFrost Dual Cooling, adică vedem dezghețarea automată la congelator, umiditate potrivită pentru alimente, curenți de aer independenți. Astfel, mirosurile nu vor circula între frigider și congelator, dar și condiții de conservare sunt mai bune.

Chiar și autonomia fără curent e mare la acest Beko GNO4331XPN, iar aceasta devine utilă atunci când vreți să mutați aparatul sau poate vreți să renovați bucătăria. Alimentele sunt păstrate în condiții foarte bune. Nu este cel mai silențios model de pe piață, însă poate că nu vă deranjează (43 dB).

Te-ar mai putea interesa