Liebherr XRFsf 5220, side by side cu SmartDeviceBox

Liebherr XRFsf 5220 este un side by side mai deosebit și se poate vedea atât după designul exterior, cât și după cel interior. Designul exterior este destul de minimalist, adică aparatul ar putea fi incorporat parțial în mobilier, astfel că nici nu o să mai pară atât de mare, iar finisajul metalic chiar arată bine. Poate că nu se vede foarte bine din imaginile de prezentare, însă logo-ul este prezent pe ambele uși deoarece vorbim de două aparate diferite în unul singur. Chiar și la interior se pot observa două panouri de control (pentru congelator, respectiv frigider).

De aceea aveți și două etichete energetice cu care vă puteți face o idee despre el (side by side), iar specificațiile sunt chiar foarte bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Unii producători oferă frigidere care se pot asorta cu anumite congelatoare, astfel că le-ați putea pune unul lângă altul, dar nu este cazul aici pentru că acum avem două aparate în unul singur. Doar că funcționează separat și puteți alege care vreți să-l folosiți. Poate că pe timp de vară nu veți folosi pre des congelatorul deoarece găsiți suficient de multe legume proaspete de sezon și nu de import cum sunt pe timp de iarnă.

O caracteristică care ar trebui să vă pună pe gânduri este SmartDeviceBox, adică poate fi echipat ulterior cu un dispozitiv Smart. Va putea fi controlat de la distanță prin intermediul altor aparate și viața poate deveni mai interesantă atunci când ești înconjurat de astfel de aparate.

Tehnologia BluPerformance face aparatul mai eficient, dar și mai silențios și se poate vedea că are în jur de 36-38 dB, depinde de care compartiment vorbim. În plus, producătorul s-a gândit cum să depozitați anumite alimente sau recipiente fie în frigider, fie în congelator, de aceea acum aveți sertare, suporturi, rafturi și tăvițe speciale.

Concluzie

Sunt multe de spus despre acest Liebherr XRFsf 5220, însă voi trebuie să știți că acest aparat reprezintă gama de top și nu există altul mai bun decât acesta. Poate că voi căutați ceva anume, poate un televizor incorporat (cum are Samsung RS6HA8891B1/EF).

Te-ar mai putea interesa