Samsung RS6HA8891B1/EF, păreri frigorific cu televizor

Samsung RS6HA8891B1/EF e un frigorific premium de tipul side by side. Mai exact este un aparat adresat celora care nu se mulțumesc cu o combină frigo. Să nu mă înțelegeți greșit, acest model este mult diferit de un aparat tip frigider sau combină deoarece vine cu multe lucruri utile. Acestea le voi evidenția în rândurile care urmează.

Acest frigorific vine la un bun Vezi prețul special de azi »preț bun Vezi prețul special de azi ». Evident că nu e un side by side normal, ci unul la superlativ. Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul de culoare inox închis (producătorul a botezat culoarea ca fiind dark inox).

Argumente pro și contra

Samsung RS6HA8891B1/EF este un aparat la un nivel… SF. Pe lângă faptul că are dispenser (apă, cuburi gheață și gheață zdrobită), sistem de răcire avansat și alte lucruri, acesta are și un ecran care poate fi utilizat în mai multe moduri.

  1. E un aparat smart care vine integrat cu Smart Things și Familly Hub. Aceste lucruri presupun faptul că aparatul poate fi verificat, controlat și utilizat pentru mai multe lucruri. Mai exact, nu e doar frigorific, ci e și un calculator. Asta deoarece pe ușa sa e poziționat un ecran mare pe care-l puteți utiliza pe post de TV, radio, navigat pe net etc.
  2. Chiar dacă are volum de 614 litri, consumul energetic e mic. Mai exact este vorba despre 346 kWh pe an. Acest lucru este scris pe eticheta energetică alături de nivelul de zgomot de 36 decibeli.
  3. Controlul aparatului se poate face în mai multe moduri: de pe ecranul său, vocal (prin intermediul asistentului Bixby) sau de pe telefon.
  4. Sistemul de răcire e unul avansat compus din No Frost și Twin Cooling. De asemenea există posibilitatea conversiei congelatorului în firigder, invers și alte posibilități. Acest lucru poartă numele de Converse Smart 5 în 1. Ar mai trebui să scriu că are Metal Cooling, adică pereții interiori sunt metalici pentru un transfer mai bun al frigului la interiorul aparatului.

Sunt și unele aspecte negative de care trebuie ținut cont, printre acestea că are un cost mare și dimensiuni superioare unei combine. În privința costului trebuie știut că aparatul e mai multe aparate (frigorific, televizor, tabletă, telefon etc) în unul singur, iar din această cauză prețul e justificat.

Te-ar mai putea interesa