Haier HCR5919ENMB, side by side Cube pe negru

Un aparat frigorific ca Haier HCR5919ENMB ar arăta destul de bine lângă mobilierul din bucătărie deoarece are un design minimalist și 4 uși (gama Cube). Poate că nu este pe aceeași culoare cu mobilierul și nici nu ar putea fi deoarece aparatul are un finisaj metalic, pe când mobilierul este mai lucios. Eventual vă puteți gândi și la variantă cu panou frontal din stilă, dar și acele sunt foarte puține și nu le oferă orice brand.

Vorbim de un aparat frigorific de top cu specificații impresionante, motiv pentru care nu poate fi o soluție de buget, ci mai degrabă trebuie să faceți un oarecare efort financiar. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Aceste aparate sunt destul de mari motiv pentru care nu le puteți pune oriunde, în special pentru că au o adâncime mare, dar nu este cazul aici pentru că producătorul a ales să-l facă puțin mai înalt (190 cm). În general, side by side-urile au cam 170-180 cm înălțime și adâncime de pete 70 cm. Adică nu se adresează oricui, iar la bucătărie trebuie să aveți o ușă suficient de lată.

Controlul temperaturii se poate face doar de la exterior și este mai bine așa deoarece nu mai țineți ușa deschisă, plus că poate vreți să alegeți anumite funcții. Tot la exterior se poate observa designul destul de minimalist, iar dozatoarele lipsesc și mă refer la cel pentru apă rece/cuburi de gheață.

Dotările nu lipsesc, iar aici mă refer la următoarele: Total No Frost (dezghețare automată la ambele compartimente), Air Surround (aerul rece circulă mai uniform), compresor Inverter, sertar My Zone (pentru alimente care trebuie ținute separat la +3-5 grade), sertar Humidity Zone (control mai bun al umidității pentru fructe și legume), T-ABT (elimină bacteriile prin ionizare), WiFi și altele.

Concluzie

Haier HCR5919ENMB este mult mai dotat decât concurența, dar nici nu putea fi altfel deoarece vorbim de un brand chinezesc de top și este destul de lăudat. Dacă nu vă place ceva la acesta, atunci modelul din aceeași gamă Cube numit Haier HTF-710DP7, ar putea fi alternativa.

Te-ar mai putea interesa