Samsung RF50A5202B1/EO, side by side pe Dark Inox

Side by side-urile pot fi de diferite tipuri, unele pot avea doar două uși, iar altele chiar patru. Mai sunt și cele cu două uși la frigider și în loc de congelator, aveți sertare frigorifice. Samsung RF50A5202B1/EO este un astfel de model și cred că o să vă placă deoarece veți găsi mult mai rapid pungile cu alimente, acestea fiind mai vizibile. Evident că se pierde puțin din volum, dar și așa aveți 165 litri, adică cam cât spațiul oferit de două congelatoare de combine.

Finisajul Dark Inox devine tot mai popular deoarece mulți s-au cam săturat de aparate pe inox deschis, adică preferă aparate care iasă mai bine în evidență (să fie în contrast). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Acest tip de aparat frigorific oferă tehnologii de top, însă sunt modele care pot avea dotări mai bune decât altele. Ținând cont că vorbim de Samsung, trebuie să ne așteptăm doar la tehnologii de ultimă generație dezvoltate de acesta. Nu zic că nu pot fi tehnologii similare și pe produsele de la concurență, însă s-ar putea să funcționeze diferit.

De exemplu, pe acesta avem Twin Cooling Plus, adică curenții de aer sunt independenți și mirosurile nu se amestecă. O altă dotare interesantă și poate utilă pentru unii este acel dozator de gheață automat din sertarul frigorific. Din păcate nu aveți cuburi de gheață la dozatorul de pe ușă, ci cuburile pot fi luate din sertar.

Designul este plăcut și se asortează perfect alături de un mobilier pe antracit. Panoul de control a rămas electronic și nu este atât de evident pentru că este ascuns și numai scrisul și pictogramele sunt iluminate. Acesta este pozițional la interior pe lateral.

Concluzie

Din eticheta energetică se poate vedea că are specificații foarte bune, dar e loc de mai bine. Samsung RF50A5202B1/EO este doar unul dintre numeroasele side by side-uri oferite de acest producător, dacă nu vă place ideea cu sertare, atunci optați pentru variante ca Samsung RS68A8531B1/EF. Modelul acesta are tehnologie de conversie adică are un interior flexibil, plus că se poate economisi energie cu ea.

Te-ar mai putea interesa