Beko DFS05013W, model clasa A+ cu garanţie 3 ani

Beko DFS05013W e un aparat care nu doar arată bine ci şi unul capabil să spele o cantitate mare de vase -10 seuri. Putem spune că e o alternativă la acest Whirlpool având caracteristici similare însă garanţia e mai mare cu un an (Beko are 3 ani).

Acest aparat vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », şi pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă foarte bine din punct de vedere aspectiv şi funcţional.


Păreri pro şi contra

Pentru vase ca noi acest Beko DFS05013W are programul Clean&Shine care durează 90 minute, iar pentru ceva mai rapid există programul Quick&Shine care durează 58 minute.
Economii de resurse (timp, curent şi apă) se pot face prin intermediul programului HalfLoad. Acesta e program de încărcare la jumătate şi ne va scuti de timp pierdut aiurea.
Are şi program rapid – Mini 30 – care spală în 30 minute la temperatura de 35 grade.
Dimensiunile aparatului sunt unele ok, mai exact vorbim despre 85x45x60 ÎxlxA cm. În felul acesta aparatul nu va ocupa prea mult loc.
Consumul energetic al aparatului e unul mic, dovadă fiind clasa A+ de eficienţă energetică. Aceasta este una obţinută prin faptul că are un consum anual de 237 kWh.
Nici consumul de apă nu-i prea mare cu 2940 litri pe an. Într-un program normal de spălare avem 10l.
Cel mai echilibrat program (din punct de vedere economic şi al protecţiei mediului înconjurător) e cel Eco 50.

Aparatul de faţă e pentru familii medii ca mărime şi va ajuta la obţinerea unor vase foarte curate într-un timp scăzut. Poate fi utilizat şi la o pensiune, iar clienţii vor aprecia profesionalismul dvs prin vasele ca noi tot timpul.
Despre brandul Beko s-ar putea spune că e fratele mai mare al Arctic cu diferenţa că primul e comercializat la nivel de continent, iar Arctic doar în Balcani. Originea brandului e una turcească precum marea majoritate a brandurilor de televizoare şi electrocasnice comercializate în Europa.
Fiabilitatea produsului e una foarte bun prin prisma componentelor de calitate şi a garanţiei standard de 3 ani.